Wszyscy wiemy, że Juan Pablo jest ojcem Marii, ale czy nie dziwi was, że Maria jeszcze nie nabrała żadnych podejrzeń? Facet co chwile do niej przychodzi, zawiesił swoje kapłaństwo, był z nią na pierwszym USG, gdzie całuje ją w czoło i trzyma za rękę i wcale w podobnym stopniu nie interesuje się innymi, a Maria nic. Co prawda raz się chyba zapytała, dlaczego akurat nią się tak interesuje, ale tematu nie ciągneła dalej. Mnie na jej miejscu, akurat nie przyszło by do głowy, że to mój ojciec, ale myślałabym, że się zakochał lub coś podobnego
Zakochał UWAGA SPOILER, to sobie ktoś inny pomyśli :D Jeden z moich ulubionych odcinków :D To już chyba w tym tygodniu.
A JA NIE ROZUMIE TEGO czemu skoro
zdjął sutanne
tzn.zawiesił tak jakby swoje kapłaństwo
i co zamiast powiedzieć Viktori i Mari to on nic
Aha to nie wiedzialam....
I TU SPOILER.!!!!!!!!
------------------------
W takim razie czemu powie Maksowi,i później Mari...
?
A viktori zaś nie
w tym filmie czasem zrobią coś tak
bez sensu
że normalnie sie wkurzam
Lubie ten film
i to bardzo no ale czasem..takie niedociągnięcia irtytują..;/
Ksiądz nie może zdradzić tajemnicy spowiedzi nigdy. I to mnie bardzo wkurza w tej telce.
UWAGA SPOILER.
Powie Maxowi, bo będzie przyparty do muru, nie tylko w przenośni. Jednak poprosi go, aby nikomu nie mówił. To wszystko jest absurdalne, bo w realu, musiałby narzucić sobie pokutę, rok w milczeniu, albo coś takiego, a on nic. I to jest bezsensu, bo później jeszcze będzie coś innego i tak samo głupiego, a może i głupszego. Jednak zobaczysz, to będzie gdzieś w 101 odcinku.
SPOILER SPOILER!!!!!!!!!
w 101 ,czyli masz na myśli to że powie również Mari?
To ty jagoda tak dobrze znasz hiszpński,że
juz wszystkie obejrzałaś odc. tak ?
SPOILER SPOILER
Tak, JP powie Marii.
lovewatch, nie znam, aż tak dobrze hiszpańskiego, ale się uczę. I tak oglądnęłam wszystkie, tzn. prawie wszystkie odcinki.
zazdroszcze,ja tez kiedys próbowalam
ale z racji tego,ze z ang. zdaje mature to
zrezygnowalam z tego
ale jest to bardzo fajny język
a co do teli
troche to pogmatwane
takie nieprzemyślane ;//
Nie ma czego zazdrościć ;) Na chwilę obecną język bardzo mi się podoba, więc zaczęłam się go trochę sama uczyć. A najlepiej się uczyć jakiegoś języka, gdy mamy chęci, wtedy widać rezultaty. Ja chęci jeszcze mam, a co przyniesie przyszłość... zobaczymy :) I naprawdę bardzo ważne jest osłuchanie się z językiem, bo z czasem to słuchanie nie męczy tak jak a początku.
Ja do TM mam wielki sentyment, ale niestety w telce jest wiele absurdów i błędów, i dziwnie przedstawionych wątków.
uprzedź prosze Kochaniutka kiedy dokładnie będzie:) to może wpije na jeden skromny odcineczek:) zawiesilam na razie ogladnie TDM na rzecz innej;] mmm;]
Jeju, teraz sprawdzałam... I to chyba już jutro będzie końcówka, a w czwartek dalszą część. W oryginale to 83 i 84 odcinek, czyli u nas 78 i 79. Jutro to będzie końcówka, a w czwartek to będzie początek ;)
Każdy już by się domyślił. A Maria nawet powiedziała, że darzy Fer dziwnym uczuciem, że mogłaby być jej siostrą - no to już była przesada.