PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Hej mam prośbę do osób, które oglądały serial na bieżąco przez wakacje, mógłby mi ktoś z was krótko streścić co się działo, bo nie oglądam serialu, bo jestem za granicą, ale za tydzień już wracam i będę oglądać :) i jeszcze przy okazji który leci teraz odcinek ( na necie też nie mogłam oglądać bo nie mam neta :( tylko do czasu do czasu w kafejce internetowej). Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
Daniela_Lujan_87

Maria i Max bardzo sie kochaja mimo to wielokrotnie tracila do niego zaufanie najpierw z powodu ukrycia tozsamosci pozniej z powodu ukrycia prawdy o wiezach z wiktoria. Bernarda zabija Tomase i na sluzbe do niej przychodzi ten chlopak( ktoremu zabila rodzicow) razem z ciotka chca sie zemscic.
MD wybacza M i znow sa razem Przed pokazem w Miami MD i M spędzają z soba noc NA plazy Maria zachodzi w ciaze po pokazie max jest zazdrosy o Marie upija sie i nawalony wraca do pokoju gdzie pozniej przychodzi Ximena (jego byla) przebrana za Marie. Rano wmawia mu iz jest z nim w ciazy ( to dziecko jest dzieckie Gillerma) Przez to M jest zmuszony do slubu z nia przez matke. MD nie CHCE MU TEGO WYBACZYC Vik. znajduje Marię Magdalene sadzac iz ona jest jej poszukiwana corka zamierza zabrac ja do siebie ale Bernarda przywozi jej wyniki DNA ktore dowodza ze to nie dziecko Vik. Wyzej wymieniona dowiaduje sie o zdradzie Osvalda i rzada rozwodu. Z zemsty Vik zwalnia MD i powoduje jej zwolnienie z kazdej innej pracy. M i MD znow spotykaja sie i wybaczaja sobie.Juanjo "narzeczony" Lindy zostaje zamordowany.Obojetnosc Lindy denerwuje Marie i Naty w wyniku czego MD wyrzuca Linde z domu ta zamieszkuje u Gillerma gdzie dowiaduje sie prawdy o dziecku Ximeny Nastepnego dnia zostaje wepchnieta pod kola samochodu przez Ximene gdzie ginie.Vik wyznaje sekret o przeszlosci synowi a on obiecuje jej pomoc w poszukiwaniach.
Ps.Bernarda dowiaduje sie ze Maria Magdalena i MD zostaly znalezione tego samego dnia i domysla sie ze to MD jest prawdziwym dzieckiem Vik i JP mowi o tym matce Clementinie po czym zabija ja by JP sie o wszystkim nie dowiedzial. po jakims czasie wyznala mu wszystko na spowiedzi po to tylko by zamknac mu usta przed Viktoria.Spowiadajac sie przed ksiedzem Jeronimem-przelozonym -JP wyznaje mu prawde o wszelkich swych zbrodniach. To wszystko.

ocenił(a) serial na 10
anika_15_shani

dzięki wielki:), mogłabyś mi jeszcze napisać który odcinek bd w ten piątek??

Daniela_Lujan_87

Ja napiszę, iż w piątek nie ma TM, więc odcinka nie mogę podać.

ocenił(a) serial na 8
Daniela_Lujan_87

W piątki była emisja ale tylko w okresie wakacyjnym.Teraz znów jest jedynie od pon-czw. o 19 Mogę powiedzieć Ci,że w przyszły poniedziałek będzie 72 odc.