Ile lat ma ten koleś z twarzą w bliznach(chyba ma na imię Fausto).Bo wg musi być m.w w wieku księdza,syna Bernardy(bo przecież był on synem faceta z którym w młodości,zanim urodziła księżulka miała romans).Wynika więc z tego,że musi byc jakoś po 40 a z twarzy widać,że jest o wiele młodszy?!Może mi ktoś wytłumaczyć o co tu chodzi??Dziekuję:)
Fausto nie był jego synem, tylko pasierbem. Tak...to kolejny absurd. Fausto powinien być starszy od Juana Pablo, a niestety tego po nim nie widać.
Też to zauważyłam. Powinien mieć ze 45 lat, a wygląda na 30 i na dodatek zakochał się w Marii, która jest po 20
wlasnie mnie to zastanawialo juz na poczatku jak sie pojawil w telce z watku wynika ze jest starszy od ksiedza a JP traktuje go jak mlodego chlopaka...
Tak, Fausto powinien być jakoś 50 lat, gdyż chyba w środę było powiedziane, że Victoria ma 47 lat, Juan Pablo musi być trochę starszy od Victorii. Jak wiadomo, kiedy Bernarda była w ciąży, to Fausto miał może z 5-6 lat. Przypuśćmy, że Juan Pablo ma 49 lat. Albo nawet 48, to i tak wyjdzie, że Fausto ma z 54 lata. Idąc dalej stwierdzimy, że zakochał się w Marii, która jest od niego młodsza o 32 lata(jakby miał te 54 lat). No sory, ale aktor grający Fausta nie wygląda na 50 parę lat, tylko na 30. Tak, to pewnie kolejny absurd, jakiego nie jest mało w tej telci.