PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2849
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Powiem tak, widziałam pojedyncze odcinki TDA. Chciałam obejrzeć gdy wyemitują w Polsce , ale już nie wytrzymałam i zaczęłam oglądać na tej stronie z polskimi napisami. . Po obejrzeniu mam wrażenie, nie wiem możne mylne, (bo jak wspomniałam widziałam tylko kilka odcinków) że Max nie kocha Marii. Zachowuje się jak kobieciarz, tu ma żonę, tu Marię, a w klubie kręci z innymi. A gdy M&M rozmawiali, powiedział jej, że chciał z niej zadrwić i zaciągnąć do łóżka. Potem z tym swoim kolegą, (co pożyczył im mieszkanie) gadał i stwierdził, że będzie grac z nią w "grę" i, że ją zdobędzie. Do czego zmierzam...chciałbym wiedzieć, czy Max kocha Marie, czy tylko zależny mu na seksie i niczym więcej. Bo na razie po jego zachowaniu, mam mieszane uczucia.
Ach, ten Juan Miguel był taki kochany, a tu? Wyjaśni mi ktoś o co tu lata z tą miłością?

Amy95

tak to prawda Juan Miguel był pozytywną postacią, ale czy wiesz gdzie można to ściągnąc z napisami bo mnie to kusi. Samo oglądanie on-line mi niewystarczy muszę to miec

Big_Krixus

Niestety nie wiem. Jak wspomniałam, widziałam w sieci pojedyncze odcinki pl z scenkami tylko z Marią i Maxem, ale nie da się ich ściągnąć, trzeba będzie poczekać, aż YT odblokuje, to wtedy da się ściągnąć.

Amy95

na jakiej stronie znalazłaś ten film z polskimi napisami?
prześlij go jeszcze raz jak możesz:)

fencia

http://www.dailymotion.pl/video/xfjjiy_maria-max-triunfo-del-amor-odc-9-polskie- napisy_shortfilms
Ale informuję, że to nie są całe odcinki, tylko historia Marii i Maxa, ktoś podjął się tłumaczenia tych scen miedzy nimi. Link jest do 9 odc. wcześniejszych nie mogłam znaleźć.

Odpowie mi ktoś na moje wcześniejsze pytanie???

Amy95

Max jest kobieciarzem, jednak pod wpływem Marii i miłości do niej zmienia się. Niestety wcześniej ma nieciekawe plany względem Marii, nawet ją okłamuje.

jagodajulia

Czyli się zmienia?
Dziękuję za odpowiedź :)

Amy95

Ja tej telenoweli nie oglądałam, bo niestety dopiero od niedawna mam znowu internet, ale jestem na bieżąco z akcją, gdyż czytam streszczenia i wypowiedzi na forum. Nie wiem, ile mogę Ci zdradzić, aby nie zepsuć Ci dalszego oglądania.
Powiem tylko tyle, że Max zmieni się pod wpływem Marii, bo się w niej zakocha. Niestety na początku okłamywał ją i myślał, że jest taką samą dziewczyną jak inne, które spotkał. Jednak Marii zachowanie go zaskoczyło i postanowił o nią walczyć.
Zamierzam ją oglądać, ale nie znam hiszpańskiego, tylko kilka słówek. Jednak pociesza mnie fakt, że będzie emitowana w Polsce.
Bardzo proszę:)

ocenił(a) serial na 10
Amy95

To nie prawda Max kocha Marię D tylko jak Jimenna wmówi mu ze jest ojcem jej dziecka to się wszystko zmieni, ale on nie jest ojcem jej dziecka tylko jakiś Guiermo czy ktoś

P.S Jimenna założy perukę a Max będzie pijany a ona założy mu krawat na oczy i ja nie rozpozna będzie chciał krawat ściągnąć a ona nie pozwoli nawet jej pocałunki będą mu sie wydawać inne .

P.S 2 Prawdopodobnie jestem pewna na 89,9% że poleci na TV4 :)

Tina2098

Tak, Max kocha Marię. Jednak przez jego błąd, bardzo głupi, zepsuje to i on, jak i Maria będą cierpieć. Max również nie jest ojcem dziecka Jimeny, jest nim Guillermo. Max jest ojcem dziecka Marii, niestety o tym nie wie:(
Ja też czytałam, że Triunfo del amor będzie emitowane na TV4, najprawdopodobniej po Morzu miłości.

jagodajulia

a może wiecie kiedy się skończy Morze miłości ??

olusia2020

Morze miłości ma 165 odcinków po 60 minut. U nas na TV 4 dzisiaj był odcinek 95.
Jednak uważam, że odcinki emitowane w Polsce są krótsze, bo jeszcze przerywają reklamami, a puszczają ją od 19 do 20, czyli może się skończyć albo początkiem maja, albo w połowie. Jednak nie wiem na 100%

jagodajulia

uuu to długo jeszcze muszę czekać ;)

olusia2020

Olusia2020, nie wiem czy to jest prawda, ale Tina2098 tu, na forum napisała,że Triunfo del amor będzie emitowane w... lutym. Nie wiem, co o tym sądzić, bo ja nic o tym nie słyszałam. Chciałabym, żeby to było prawdą.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

napewno nie w lutym... juz jest marzec a mam być prawdo podobnie po Morzu Miłości. Więc koło czerwca się skończy. Raczej na wakacje nie puszcza wiec pewnie będzie emitowane dopiero we wrześniu. Tu jest link ze wszystkimi odcinkami orginalnymi po hiszpańsku ;] http://maiteperronibeorlegui.pl/?page_id=2693 miłego oglądania ;] mozna je sciagnac.

styska_

Dziękuję, styska_. Ja już w innym temacie napisałam, że to jest nie prawdą, a tamtej osobie podobno się pomyliło. Chyba tytuły. JA też byłam prawie przekonana, że TDA nie emitują wcześniej niż koło maja, jak nie we wrześniu. TV4 mógłby dać jakąś notkę o TDA, a tak to ani widu, ani słychu.
Ja już oglądam w oryginale. Mało rozumiem, ale są dobre duszyczki, które dodają streszczenia odcinków i to bardzo mi pomaga. Czekam na emisję w Polsce, bo więcej zrozumiem i na pewno będę oglądać. Jutro 100 odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

A no i Max kocha Marię tylko na początku ja oszukuje, zmienia się pod jej wpływem, spędzają wspaniałą noc ale niestety wraca Jimena i wszystko popsuje ;( i Prawdo podobnie na 90% będzie po MORZU MIŁOŚCI ale TV4 jeszcze nie zapowiadają nic. Za miesiąc góra dwa już powinno coś być jak ma lecieć w maju ;] Oby jak najszybciej bo to super serial ;]