PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Która z negatywnych postaci najbardziej Was denerwuje??mam na myśli Guillermo "Alvaro" Quintana ,Rudolfo Padille ,Bernardę,Ofelia>czy może też inni Was wkurzają?

Mnie chyba najbardziej denerwuje Guillermo-niby taki przyjaciel,a tylko patrzy żeby dokopać Osvaldowi.

JulietaV

Mnie to wszyscy po trochu denerwują:
Guillermo - perwersyjny damski bokser
Rodolfo Padilla - podstarzały dziad, do tego obleśny i biedny
Bernarda - no cóż jędza
Aha jeszcze wkurza mnie Ximena i jej mamusia.
Ale po to są negatywne postaci, by denerwować, mieszać w wątkach głównych bohaterów. Bez nich serial byłby nudny jak flaki z olejem.

JulietaV

Z negatywnych postaci chyba najbardziej denerwuje mnie Guillermo i Ximena, później Padilla, a na końcu Bernarda. A tak ogólnie, w telce, drażni mnie wiele osób (na czele z Victorią).

Strawberry_77

Pokusiłabym się o stwierdzenie,że postaci drugoplanowe są bardziej sympatyczne np Don Napo i Donia Milagros ,albo taki Cruz.

ocenił(a) serial na 9
Strawberry_77

a Victoria to wredna małpa jest wobec Marii...

ocenił(a) serial na 2
JulietaV

Nie mogę patrzeć na Guillermo. Na Victorię również.

Lubię Ximenę i Bernardę.

ocenił(a) serial na 8
anita368

Nie cierpię ani Ximeny ani Bernardy ani Guillerma jednym słowem wszystkich negatywnych postaci denerwuje mnie tez Linda.Brrrrrrrrrrrrrrrry!!!!!!!!!!!

anika_15_shani

Guillermo jest obleśny! co ta Ximena w nim widzi?

JulietaV

No właśnie - stary, obleśny dziad, a ma takie powodzenie ;/ Chociaż oboje z Ximeną są siebie warci...

Strawberry_77

Guillermo najbardziej mnie wkurza jak się uśmiecha-jest mega okropny

JulietaV

I taki fałszywy, a dzisiaj bardzo mnie zdenerwował kłamstwami, które wciskał Osvaldowi :/

Strawberry_77

Z jednej strony nakłania Osvalda do zdradzania Victorii, a z drugiej mówi, że on nigdy nie kłamie, że sam jest uczciwy i sam nie wiedział co powiedzieć kiedy zadzwoniła Victoria, a Osvaldo był z Lindą.

cocco03

Mam nadzieje jednak, że Guillermo ostro namiesza w życiu Ximeny, bo jej nie cierpię.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

najbardziej wkurza mnie Victoria i Ximena obie są puste

Roberta_Pardo2000

Guillermo obleśny dziad nie mogę na niego patrzeć, Victoria też mnie wkurza jest głupia i naiwna na swój sposób bo myśli że wie co jest najlepsze dla wszystkich wokół niej
ale ostatnio wkurza mnie też Juanjo, leci tylko na wygląd Lindy i jest naiwny w dodatku też nie za piękny, a jak Nathy się odpicowała na ślub to też mu się spodobała a tak to jej nie zauważał prostak

ocenił(a) serial na 10
Becia_16

Juanjo jest głupi wkurzył mnie jak powiedział kiedyś, że Nathy nigdy nie znajdzie chłopaka. A jak sie Nathy zmieni to Juanjo z nią będzie ... brak mi słów... Max też głupi powinien olać Ximene i myśleć o sobie a Maria mogła na ślubie wykrzyczeć, że jest z nim w ciązy.

Roberta_Pardo2000

Zgadzam się z Wami co do Juanjo - jest głupi i brzydki. A gdyby Maria krzyknęła, że jest w ciąży, to telka by się szybciej skończyła...

Strawberry_77

Juanjo jest ślepy z miłości albo głupi-albo jedno i drugie,skoro nie zrozumiał ze Linda nie chce wziąć ślubu.

JulietaV

Przykre, że tez poleciał na wygląd. Docenił Nathy jak była odstawiona.

cocco03

On nawet nie widzi,że Nathy jest w Nim zakochana.

JulietaV

No właśnie ;( Dlatego wolałabym, aby Nathy była z Fabianem.

JulietaV

W ogóle daje siętej roli, że tę rolę nie gra prawdziwy aktor.

cocco03

Chyba w ,,Świecie seriali" było napisane, że Juanja gra zawodowy piłkarz...

Strawberry_77

No właśnie - dlatego jego umiejętności aktorskie są takie ograniczone.

Strawberry_77

Tak piłkarz, Blanco i to bardzo sławny w Meksyku. I czytałam, że podobno dużą kasę dostał za tę telkę...
Niestety kasa nie równa gry aktorskiej. Ja nie lubię go oglądać...

jagodajulia

Ja tez prawie w każdej scenie ta sama mina.
Jedyna śmieszna scena to ta jak chciał ściągać ręcznik przy Nathy.

cocco03

Tak. Chociaż wtedy zastanawiałam się, czy on nie chce, aby sobie poszła... Tak jakoś przyszło mi to do głowy, gdy o tym pomyślałam.
Na pewno będzie jedna taka śmieszna scenka, przynajmniej wg mnie z Napo, i tez z Juanjo, ale to Napo mnie rozśmieszył najbardziej ;D

jagodajulia

Może i tak, na pewno wtedy troche śmiał się z Nathy, bo pytał się czy kiedys widziała faceta nago.

JulietaV

Guillermo i Rodolfo najbardziej irytują. A Bernarda to moja ulubiona postać... chyba najczarniejszy charakter jaki widziałem.

patryk_krecik

Z tyloma zabójstwami-trudno o czarniejszy charakter.

JulietaV

Bernarda to niezła psycholka, bez niej byłoby nudno

Becia_16

Tez tak myślę. Gdyby nie ona to kto by mordował w imię Pana?