Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,9 tys. ocen
7,4 10 1 2855
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

oglądam sobie dzisiaj sportowe wiadomości na tvp1 a póżniej reklamy a w nich zapowiedź meczu Polska - Meksyk, patrze a tu na cały ekran znajoma gęba w koszulce reprezentacji Meksyku... Cuauhtémoc Blanco który gra Juanja w tym tasiemcu to jedna z największych gwiazd reprezentacji Meksyku :D. Wystąpił w jej kulkudziesięciu jak nie kilkuset meczach, był na ostatnich MŚ w RPA i bardzo dobrze grał bo pamiętam jak komentatorzy go zachwalali, do tego nawet znany trick z piłką między łydkami jest jego autorstwa :D. Ale beka, moze was to nie dziwi ale ja sie interesuje piłką i nie moge z tego po prostu, żeby piłkarz grał w teleromansach :D.

http://www.youtube.com/watch?v=LhSi3iWFl2o
najładniejsze bramki Juanja :D.

P.S. Całkiem możliwe że Juanjo zagra w meczu przeciwko Polsce także zachęcam do oglądania :p.

Tehmaster

Nie wiem jak reszta,ale ja wiedziałam że serialowy Juanjo jest piłkarzem i to najlepszym w Meksyku! Dołączył do obsady "Triunfo del amor" aby zwiększyć oglądalność:D - tak pisało z jednych gazet :P

sydziuchna

W jednym z odcinków robił triki. Zdziwiłam się po co taka scena pomyślałam. Jego postać dla mnie jest śmieszna. Aż dziw ,że przyjął tą rolę XD

Tehmaster

tasiemiec to jest z ciebie...nie wiesz co to tasiemiec a co telenowela...tasiemiec to Klan czy Moda na sukces...

nihooya

szczerze mówiąc to dla mnie to wszystko jedno, ogólnie nie oglądam tego typu rzeczy ale ten serial czasem zdarza mi sie looknąć bo akurat mam czas :p.

Tehmaster

nie oglądasz tak? to skąd wiesz w czym on grał?

marichuy94

przecież pisałem że ten serial czasem oglądam :p

Tehmaster

Ja też wiedziałam, że aktor grający Juanjo jest piłkarzem, bardzo sławnym w Meksyku i zasłużonym. Tak, jak napisała sydziuchna, było napisane o tym w gazecie, a w Meksyku w trakcie kręcenia TDA też bardzo dużo było o tym mówione, bardzo często o gaży jaką mu dawali. Ile to było nie wiem. Pamiętam, że podczas oglądania, jak już musiałam na niego patrzeć, to tylko i wyłącznie podczas grania w piłkę, bo to mu najlepiej wychodziło.