Dlamnie jest trochę nudny ale może się rozkręcić .
Szkoda że jest tam dużo znanych aktorów i aktorek .
Jakie macie zdania?
Na pewno się rozkręci! Odcinek 1 był przeciętny ale zazwyczaj tak jest . Morze miłości też z początku nie przypadło mi do gustu ale potem się rozkręciło:D
mi właśnie odwrotnie chociaż morza miłości nie oglądałam od początku tylko od jakiegoś 5 odcinka to od razu mi przypadł do gustu....no ale miejmy nadzieję że się rozkręci....no a co do aktorów to rzeczywiście znanych gra ich tam za wielu według mnie...
Jakoś nie jestem przekonana do duetu Peroni/Levy, po prostu mnie neguje ta parka nic na to nie poradzę. Mam nadzieję że z biegiem czasu Triunfo się rozkręci, na razie b. brakuje mi Morza...
Fajnie że w Triunfo gra Loca Casilda :)
też mam nadzieję, że dalej będzie lepiej - pierwsze odcinki zwykle zniechęcają, ale nie poddawajmy się;)
Co do znanych aktorów to rzeczywiście duużo znanych: Ruffo, Paleta, Romo, Rios a to dopiero początek,,, Ciekawe ile jeszcze znanych twarzy się pojawi w TdA. Przecież to dopiero 1 odcinek, a ja i tak wymieniłam tylko tych najważniejszych:)
Mi dzisiejszy odcinek spodobał a dlaczego bo jak się spotkali i patrzyli się na siebie Maite Perroni i William Levy II w końcówce odcinka.
Mi by się podobał ten moment gdyby był o połowę krótszy:P a tak to się gapili i gapili i gapili.. sztucznie to trochę wyszło.. oczywiście to tylko moje zdanie;)
Chodzi ci o tą wersję z Adelą Noriegą? Noo ja oglądałam. Faktycznie, Cristina była super! A wczorajszy odcinek... Macie racje końcówka cudna:) Ale zazdrość Victorii o Osvalda względem Marii była nieuzasadniona. I to że tak ją potraktowała;p