Witam czy ten syn Juan Jose Martinez "Juanjo" tej Doña Milagros Robles de Martinez czy naprawdę nie żyje czy on wróci do niej jestem tego ciekaw?
a dlaczego go nie ma w odcinkach? Co się wydarzyło? ostatnie sceny jakie widziałam z jego udziałem to jak leżał pobity na ulicy ... jechał za Lindą i Oswaldem(śledził ich) . Co się stało później?
Będę wdzięczna za odpowiedź;)
że niby tamten facet miał jego ubranie i zmasakrowaną twarz ;/ po czym trudno to poznać. Naty i Max go znajdą.
powiedziałam ci, że Juanjo będzie z Naty bo oglądałam a ty powiedziałeś, że spoiler bo Juanjo umerze
jak napisałam, że Juanjo będzie z Naty
napisałaś, że spoiler bo Juanjo umrze
a Juanjo żuje i będzie z Naty tak jak ja mówiłam
jak masz opowiadać głupoty lepiej sie wogóle tu nie udzielaj
Ty napisałaś wtedy spoiler, ponieważ UWAGA SPOILER przed związkiem Nati z Juanjo, Juanjo praktycznie umarł, więc głupotą było pisanie, że będzie z Nati, jeżeli nie wspomniałaś, że wcześniej umrze, ale po pewnym czasie okaże się, iż to jednak nie on umarł.
I już wolę odpisywać na czasem niemądre, jak i powtarzające się pytania magazyniera niż Twoje.
hehe ! Długo zastanawiałam się o co Ci chodziło w tym pytaniu:D
Tak, wiem jakie są telenowele ..:D hehehe
Jakaś porażka z tym powrotem...po prostu Juanjo był na pijackiej libacji z bezdomnymi. Nie rozumiem stracił pamięć??? A to jak gadał: Mamusia milagros!!! miałam wrażenie, że to nie stary chłop tylko mały chłopczyk .
Bo jak dało się zauważyć, w poprzednich odcinkach nie jest zbyt dojrzały. Zastanawiam się czy gdybyś ty całymi dniami chlała pamiętałabyś XD