PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Czytałam na jednej stronie jak kończy się serial, ale nie ma tam nic o Victorii i Osvaldzie a to moja ulubiona serialowa para. Co się stanie z nimi i Leonelą? Możecie napisać na priv. Dzięki z góry.

FanOfFilms

Osvaldo wyjedzie za granice robic kariere bo Victoria go zostawi i zakocha sie w doktoru w Heribercie Ríos

ocenił(a) serial na 6
wisniewska_87

Nieco lipne zakończenie. Ale dzięki za info. ;-)

wisniewska_87

Ja stwierdzam, że Osvaldo nie dlatego wyjedzie do Hiszpanii.
Victoria jednak zdecyduje się być z Heribertem, a Osvaldo dostanie szansę, aby zagrać w hiszpańskim (mini)serialu, czy jakoś tak i wyjedzie, bo to spełnienie jego marzeń itd. Najgorsze było w tym wszystko to, że do końca miałam nadzieję, że będą razem na koniec, a tutaj dla mnie lipa ;( Jednak nie zapominajmy, że zakończenie ma drugie dno, na stopie prywatnej...

jagodajulia

tzn jakie drugie dno ? pozdrawiam

coornelcia

Drugie dno, czyli, że reżyser chciał w ten sposób "ukarać" Osvaldo Ríosa, za pewną sytuację, której Osvaldo dopuścił się na planie, ale poza planem.

jagodajulia

aaaa. a dostałaś moją drugą wiadomość na forum ? pozdrówki

coornelcia

yyyyy.... Jaką drugą??? Nic nie wiem??? Chyba...

jagodajulia

chciałam Ci wysłać wiadomość prywatną ale nie mam możliwości. oglądam od niedawna tą telenowele i jestem już na 112 odcinku, podoba mi się. racja że nie które wątki są absurdalne ale podoba mi się. a miałam do Ciebie pisać bo chciałam żebyś mi poleciała jakieś inne telenowele do obejrzenia :) pozdrawiam i czekam na odp

coornelcia

Wysłałam Ci zaproszenie...Spróbowałam, nie wiem, czy doszło ;) Hmmm TDA Ci się podoba?? Hmmm, to jedna z telek, które nie są świetne... Jednak, jak Ci się podoba to ja się nie czepiam :) A co Ci się najbardziej podoba w tej telce? Jaki wątek?
Jeżeli nie dostaniesz mojego zaproszenia, to napiszę Ci jutro jakie telki wg mnie są warte obejrzenia :) OK?

jagodajulia

dostałam, dostałam. pogadamy na priv :)