Czytałam na jednej stronie jak kończy się serial, ale nie ma tam nic o Victorii i Osvaldzie a to moja ulubiona serialowa para. Co się stanie z nimi i Leonelą? Możecie napisać na priv. Dzięki z góry.
Osvaldo wyjedzie za granice robic kariere bo Victoria go zostawi i zakocha sie w doktoru w Heribercie Ríos
Ja stwierdzam, że Osvaldo nie dlatego wyjedzie do Hiszpanii.
Victoria jednak zdecyduje się być z Heribertem, a Osvaldo dostanie szansę, aby zagrać w hiszpańskim (mini)serialu, czy jakoś tak i wyjedzie, bo to spełnienie jego marzeń itd. Najgorsze było w tym wszystko to, że do końca miałam nadzieję, że będą razem na koniec, a tutaj dla mnie lipa ;( Jednak nie zapominajmy, że zakończenie ma drugie dno, na stopie prywatnej...
Drugie dno, czyli, że reżyser chciał w ten sposób "ukarać" Osvaldo Ríosa, za pewną sytuację, której Osvaldo dopuścił się na planie, ale poza planem.
chciałam Ci wysłać wiadomość prywatną ale nie mam możliwości. oglądam od niedawna tą telenowele i jestem już na 112 odcinku, podoba mi się. racja że nie które wątki są absurdalne ale podoba mi się. a miałam do Ciebie pisać bo chciałam żebyś mi poleciała jakieś inne telenowele do obejrzenia :) pozdrawiam i czekam na odp
Wysłałam Ci zaproszenie...Spróbowałam, nie wiem, czy doszło ;) Hmmm TDA Ci się podoba?? Hmmm, to jedna z telek, które nie są świetne... Jednak, jak Ci się podoba to ja się nie czepiam :) A co Ci się najbardziej podoba w tej telce? Jaki wątek?
Jeżeli nie dostaniesz mojego zaproszenia, to napiszę Ci jutro jakie telki wg mnie są warte obejrzenia :) OK?