PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Victoria zwymyślała Marię, powiedziała, że ona ją stworzyła i bez niej jest zwykłą prostaczką. Szczerze znienawidziłam jej postać. A Wy?

cocco03

Okrutna jest bo chyba wspomniała że jak ją stworzyla to i moze zniszczyc;/ kuku na muniu ma ta babka.
Nie lubilam Bernardy ale Vicky przechodzi sama siebie. Nic nie nauczylo ją życie. I właściwie chciałabym żeby to wszystko szybciej się toczyło(co nie raz wspomniałam:) i żeby Victoria dowiedziała się już kto naprawdę jest jej córcią, żeby dostała trochę w kość za to jaka jest teraz niesprawiedliwa!!

Princesska0512

Myślę że mści się na wszystkich,za krzywdy doznane w młodości.Ale to ją nie usprawiedliwia,wręcz przeciwnie-bardziej powinna być wyczulona na krzywdy innych.

JulietaV

no właśnie o to chodzi. Dostała po tyłku i zamiast czegoś się nauczyć to zachowuje się jak Ci którzy skrzywdzili ją w młodości. Wychodzi jej to idealnie. Nawet nie widzi, jak często przypomina tych zgorzkniałych ludzi...

Princesska0512

Chyba się trochę zapomniała w tej swojej nienawiści do wszystkich.

JulietaV

Szczera prawda!! A Antonieta zawsze dobrze jej radziła z Osvaldo. Czemu teraz nie może potrząsnąć przyjaciółką i powiedzieć, że ost przesadza i zatraciła się do tego stopnia, że nie różni się wcale od tych co w młodości ją krzywdzili.

Princesska0512

Victoria wg mnie jest egoistką-Ona niby słucha co jej radzą,ale 2 uchem to wypuszcza.

JulietaV

Kurde, jak mnie ta babka irytuję. Jej każdy płacz w każdym odcinku jest nie do zniesienia.
"Moje serce nie zadrżało, gdy ją przytuliłam..."- ohh
"Oswaldoo..." - blee
i beczy i beczy, zamiast coś robić i wziąć się w garść. Ludzie mają większe problemy. A to jak Osvaldo zasnął było najlepsze, haha xD.
Nieraz uważam, ze ta cała Vicky jest gorsza od Bernardy :D.

Allende_

Co najlepsze ja Bernarde zaczelam lubic.Doslownie od kilku odc jak sie wziela i zrobila badania DNA. Normalnie niesamowite w koncu ktos w tej telenoweli pomyslal. Bo Maxowi pewnie nawet przez ten glupi łepek nie przejdzie ze dziecko Himeny moze byc kogos innego.
A z tym placzem nadentej Vicky przesadzaja. Kiedy by nie oglądac wylewa może łez albo jest taka niemiła, że zycze jej jak najgorzej. Oczywiscie Maria wybaczy na koncu mamusi wszystkie krzywdy a moglaby inaczej, a jak odmiana by byla dla tej telenoweli:D

Allende_

Nie wyobrażam sobie odcinka "TDA" bez płaczu Victorii i bez piosenki "A partir de hoy" ;) A mając do wyboru Vicky i Bernardę, to chyba też wolę tę drugą.

JulietaV

Dzisiaj Max dobrze przygadał Vicky, ale ona raczej nie wzięła sobie tego do serca...

Strawberry_77

Jak zwykle. Ona nie słucha nikogo. Normalnie jak grochem o sciane wrr... A czai się by powiedzieć prawdę rodzinie. Zaczyna, wybucha placzem i ktoś wchodzi. Albo Osvaldo zasypia heh:D Nie lubilam tych watkowa kiedy Osvaldo zdradzal Vicky. A teraz to nawet mysle, że dobrze jej. Przecież ten przemądrzalec zawsze wie lepiej. Kto dobry, a kto zły. Jak na tyle telenowel żadna pozytywna postać mnie tak nie denerwowała ojej ojejj;/

Princesska0512

Robi z siebie męczennice wszech czasów

Princesska0512

Zgadzam się. Zdaje się, że w dzisiejszym odcinku Vicky powiedziała, że najważniejsza jest dla niej rodzina... Szkoda tylko, że nie liczy się z uczuciami przybranego syna i zaniedbuje córkę oraz męża (przynajmniej ja mam takie wrażenie). Także poniekąd rozumiem Osvalda...

Strawberry_77

Teraz dla niej ważne jest towarzystwo, obracanie się w kręgu ludzi na poziomie. Gdyby nie Osvaldo i jego wkład finansowy w firmę to cienko by przędła.

cocco03

A Osvaldo poszedł na odstawke. Nie mówię o tych bardzo bliskich stosunkach(bo to raczej mnie trochę irytuje) ale nie pamiętam kiedy powiedziała mu coś miłego, dowartościowała go... łeee na co jej ten chłop?!

ocenił(a) serial na 10
Princesska0512

dobrze robi, że zadradza ją z Lindą Victoria se na to zasłużyła nie cierpie jej... już ta cała Bernarda jest od niej lepsza

cocco03

Taaa jasne! Wszystko złe to Maria Desamparada. A ten sen? hahaha "głupia Victoria myśli, że ma wiernego męża".
No uwzięła się na biedną Marię.

cocco03

Po tym śnie stwierdziłam, że Maite powinna (dla odmiany) zagrać jakąś villanę ;)

Strawberry_77

:) dokładnie i ten jej śmiech

cocco03

Nie podejrzewałam jej o taki śmiech ;) A wracając do Victorii, to od razu podejrzenia na Marię...

Strawberry_77

Trochę z niej jędza zawsze na nią zwala winę.

Strawberry_77

Uwzięła się babka. Nienawidzi Desaparady i pewnie jakby ktoś nawet ukradł jej torebke od razu pomyslalaby ze to sprawka Marii;/ ale jej będzie łyso jak się dowie, że Desaparada jest jej córcią:D

Princesska0512

W dodatku będzie nieźle zaskoczona, bo oczywiście nigdy przez myśl jej nie przeszło, że Maria może być jej córką...

Strawberry_77

Ale sie będzie czuła jak pomyśli ile jej zła wyrządziła.

Strawberry_77

Takie złe nasienie i z niej wylazło. Hańba!

cocco03

ZNISZCZĘ JE ZNISZCZĘ!!! - to chyba najczęstsze słowa jakie ostatnio padają z ust Vicky.