Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,9 tys. ocen
7,4 10 1 2855
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

jw. Wiadomo coś na temat tego, co będzie lecieć po Triumfie Miłości? Powstały jakieś nowe telki może?

devilll2305

Tez jestem ciekawa, ale na razie niczego sie nie doczytałam. :)

cocco03

nom ja tez jestem ciekawy

devilll2305

Telek jest dużo, ale ja też nie wiem, co puszczą. Wiem, że Kiedy się zakocham będzie po dwa odcinki.

jagodajulia

Mam nadzieję, że puszczą Miłość i przeznaczenie z Zepedą i Echeverrią

devilll2305

Wątpię, żeby zagarnęli telcię po innej telewizji.

devilll2305

Ja też uważam, jak cocco03, że LFDD nie puszczą, przecież tę telkę emituje tvpuls.
I jestem bardzo ciekawa, co zakupią...

jagodajulia

nowłasnie na pulsie to emituja

magazynier_48

Powstały jakieś telcie dobrze się zapowiadające? Wiecie coś?

cocco03

ja niewiem

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

a może znowu puszczą CCEA, Morze miłości czy któryś taki?
Jakie jest największe prawdopodobieństwo?

kartofel65

Powtórki mają swoją godzinę. A CCEA ostatnio było. Z tego, co kojarzę to chyba tylko jeszcze Morza miłości i Osaczonej nie powtarzali, więc w paśmie powtórkowym pewnie polecą te telki.
Mam nadzieję, że kupią coś nowego.

jagodajulia

To było by bezsensu, nikt by im tego drugi raz nie oglądał, dopiero co leciały.

jagodajulia

moze bedzie po moj grzechu

magazynier_48

przecież mój grzech już lecą powtórki

marichuy94

ale mi chodzi po nim

magazynier_48

Ale co po nim? Nie rozumiem zabardzo co Ty piszesz.

Camilla3

mowie ciekawo jak telenowela bedzie po moj grzechu

magazynier_48

pomylić się nie wolno

magazynier_48

Mam nadzieję, że puszczą jakieś świeżynki. Powtórki mnie nie ruszają, chyba, że był to mój ulubiony serial, ale Osaczona jak dla mnie była zbyt długa i męcząca.

cocco03

tez wole zeby nowa pouscili

cocco03

Ja mogę tylko gdybać, że jeżeli skończą CME jak i TDA to powinni coś nowego puścić. Jednak w tym roku wiele telek było emitowanych na innych kanałach z Televisy, więc nie wiem, co oni wymyślą.

jagodajulia

No właśnie. Patrzyłam na telenowele, które powstały i większość już leci...kurczę...może nie być ciekawie:(

cocco03

moze pouscze jako powtorki telenoweli co byli

magazynier_48

Oby nie. Jeśli miałyby być powtórki to wolałabym coś starszego ;) Ale w to wątpię, choć miłoby było przypomnieć sobie jakieś starsze telenowele, tylko wtedy to już oglądalnośc spadnie masakrycznie.

cocco03

albo bajki dadza?

magazynier_48

To chyba jeszcze gorsze...

cocco03

jeszcze kiedy sie zakocham sie nie skonczył?

magazynier_48

Nie. CME ma jakieś 180 odcinków, ale od 18 stycznia jest po dwa odcinki dziennie.

jagodajulia

to gdzie w maju sie skonczy

magazynier_48

Bez przesady. Ja sądzę, że za jakieś dwa miesiące, ale nie chce mi się dokładniej tego liczyć. Może w połowie marca.

jagodajulia

niom i ciekawo co dadza

magazynier_48

Skończy się pewnie zaraz po TDA.

cocco03

moze szybciej kiedy sie zakocham sie skonczy

cocco03

Mogliby puścić jakąś starszą telkę, nie za długą i ciekawą, ale to płonne nadzieje.
Nie wiem, co oni mogą puścić... Una familia... komediówka. U nas średnio to widzę. (gra tutaj chyba Sheryl, Rocío z CCEA)
Lqnpa, emitowane chyba o 19, oglądalność lepsza niż zakładali, protką jest była narzeczona Alexa z Sorti (chyba nie pokręciłam) aktorka nazywa się Ana Brenda. Protem Jorge Salinas u nas chyba było kiedyś emitowane Mi destino eres tu, ale w założeniu protem miał być Jose Ron (Matias z CME), villianem jest Gil (Panchalon z Osaczonej)- i już wiem, że to jest powód dla którego nie oglądam tej telki.
Amorcito corazon, to chyba też coś komediowo-obyczajowego, ale nie wiem za bardzo o co w tym chodzi. Wiem, że gra tutaj Diego Olivera (ksiądz Juan Pablo z TDA), a także Renata Notni (chyba Carmita MDA i młoda Lucía z LFDD).
I jest jeszcze kilka telek, ale już nie chce mi się pisać ;)

Jestem bardzo ciekawa, co oni zrobią. Chyba, że poczekają chwilę i jakieś nowości kupią. Nie weim, właśnie zastanawiam się, co oni wymyślili.
Hmmm... Will jak na razie nie gra w telce, podobno będzie grał w serialu, a z Maite jak na razie nie wiadomo, są różne pogłoski.

jagodajulia

To dobrze, bo co za dużo Juana Miguela (ja tak na niego mówię niezależnie w jakiej telenoweli gra) to niezdrowo.

cocco03

aha mogli by pousci perro amor

cocco03

U mnie też mówią tylko Juan Miguel, albo Marichuy mimo, że teraz moja mama ogląda TDA ;)
Ma swoje pięć minut, więc powinien korzystać.
Jeżeli rola będzie dobrze napisana to telka mogłaby się spodobać. Jednak u nas to nawet raczej nie jest potrzebne, bo TDA ma wysoką oglądalność, a CCEA dla mnie było lepsze.

Serial ma być krótki, o ile w ogóle będzie i Will ma zagrać też w sztuce teatralnej. Jak będzie to się okaże, plany są, a później z realizacją wychodzi trochę inaczej.

jagodajulia

Dla mnie tez CME jest o niebo lepsze. Zakochałam się w tym serialu.

Ale jedno trzeba przyznać, że Juan Miguel umie się bić. W Sortilegio wyglądało to tak naturalnie, że nie mogłam się nadziwić.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

jakas stara telenowele by mogli puscic np cud milosci itp. taka powtorka z mlodosci=)

princess90

o tak... chętnie bym sobie przypomniała ;)

princess90

A ja bym wolała Cataline i Sebastiana z Silvia Navarro w roli głównej ;)
Kojarzycie tą telenowele?

kwiatuszek446

Tylko o niej czytałam...ale chętnie bym pooglądała.

jagodajulia

Jeżeli ta telenowela będzie leciała po dwa odcinki to znaczy ,że Sailor Moon przestaną nadawać?

kwiatuszek446

Broń Boże tylko żadnych komediówek
a tym bardziej juz nie Una familia con suerte
Mam skryte nadzieje,że poleci La Que no Podía Amar
z Maurą z Zaklętej Miłości
Gra tam też Matias z Kiedy się zakocham
...

lovewatch

Gra tam też Julian Gil, którego delikatnie mówiąc nie lubię.

Tak uważam. Bajek raczej nie będzie.

jagodajulia

To nie jest bajka tylko anime a do tego Sailor Moon jest ,uważana za klasyk .

kwiatuszek446

O 17 było pasmo bajek i tak nazywam to pasmo, przykro mi, że kogoś uraziłam.

jagodajulia

A no właśnie o nim zapomiałam..
Ja go bardzo nie trawie
Jest taki irytujący..
ale pomijając tego aktora
tele wydaje sie fajna
...bynajmiej mi ;)