telenowela ogólnie spoko(chociaż nie jest jakimś arcydziełem na pewno)ale zastanawia mnie jedna rzecz.dlaczego ojca Maxa gra facet niewiele od niego starszy?tak samo ksiądz,który jest ojcem Marii.to już się robi nudne w tych telenowelach.czy oni nie potrafią dobrać aktorów jak trzeba?!
Niestety wiek, to już wina reżysera....
Jednak Osvlado wg mnie nadaje się na ojca Maxa... Bardziej matka Max jest za młoda....
Ja widzę różnicę między Vicky i Juanem Pablo.. Ona niby miała być młodziutka, jak poznała Juana Pabla, a teraz wygląda o wiele starzej...
Jednak aktor grający ojca (Octavio) Juana Pabla, był młodszy od Diega o rok.
A między Vicky i Bernardą, są jakieś trzy lata różnicy.
to tez ju troche przesadza dla mnie aktorzy sa świetnie dobrani do tego serilau vicki niby taka twarda babka ale tylko na pokaz a tako po skorpuą cierpi albo matka ojca Juan Pablo niby taka świeta jest a jest z niej zwykla szm*ta . ojciec maxa to juz lepiej nie mowic mam romas z Lidna i niby kocha żone i w tym serilu to jest tylko żałosne a tako tenelowela super i obsada tez
A na filmwebie jest napisane, że Ríos urodził się w 68, a gdzieś indziej, że w 60...
Osvaldo Ríos urodził się w 1968 roku, a William Levy w 1980, więc różnica wynosi 12 lat...Gdyby się urodził w 60 różnica 20lat jak nic.
NO właśnie, ja w trakcie oglądania słyszałam, że Osvaldo jest w wieku Victorii. Potem gdzieś sprawdzałam, i okazało się, że jest OK, a potem już się nie zastanawiałam. Dopiero, gdy zobaczyłam na filmwebie, że to 68 to trochę byłam zaskoczona.... I nawet mi to nie pasowało. Poza tym U Willa jest napisane, że ma żonę. A to nie prawdą, więc stwierdziła, że pewnie znowu jakaś pomyłka.
Przestarzałe i nieprawdziwe informacje podajesz...
Elizabeth nigdy, nunca nie była jego żoną. Z Barbarą Mori razem mają grać w filmie ;)
A z Elizabeth rozstał się gdzieś w połowie maja tego roku, ale zdjęcia z ostatniej imprezy mówią, co innego... Czyżby do siebie wrócili ? http://elizabethgutierrez.fan-strefa.pl/wp-content/uploads/2011/07/elyywilli3.jp g http://elizabethgutierrez.fan-strefa.pl/wp-content/uploads/2011/07/elyywilli4.jp g Zdjęcia na czasie :) Możliwe, że z weekendu ;)
To jest nierealne matka Maxa jest o 8 lat starsza od niego...oczywiście licząc wiek w realu.