PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

To nie jest nic oryginalnego, to jest remake serialu Cristina( El Privilegio de Amar).

izolda_8

Racja :) I "Cristina" jest o wiele lepiej nakręcona niż ta telenowela...mam nadzieje,że TV4 więcej już nie wyemituje żadnej telenoweli z Maite...nie mam nic do niej ale wolałabym oglądać jakieś nowe twarze.

karolcia902401

Jest nowa telka CME, czyli Kiedy się zakocham, z nowymi twarzami. A na razie Maite nie gra w żadnej telce.

jagodajulia

Dobrze ale mi chodziło o to ,że TV4 wykupuje praktycznie telenowele z udziałem Maite - Mój grzech , Triumf Miłości, Nie igraj z aniołem. Jedynie "Kiedy się zakocham" ma nowych bohaterów a głównej roli znów nie gra Maite.

karolcia902401

Tak, to prawda, a wszystko z powodu dużej oglądalności CCEA. Ja się cieszę z powodu CME ;)

karolcia902401

Całkowicie się zgadzam, Cristina serial z charakterem a Triumf miłości już nie ... bo patrze na niego przez pryzmat Cristiny. Chciałabym obejrzeć jakąś telke, która już na samym początku mnie zaskoczy jak np Zaklęta miłość.

izolda_8

Tak mi się wydaje że aktor grający Heiberta, grał też w "Cristinie" księdza, ojca głównej bohaterki

telimena79

TAk, dobrze Ci się wydaje, gdyż Heriberta gra Cesar Evora.

izolda_8

Oj nie przesadzajcie że remake ;p Po prostu oba seriale są nakręcone na podstawie powieści.
I TDA został nakręcony dla młodszego pokolenia wiecie taka nowocześniejsza odsłona za 10-20 lat powstanie jeszcze nowsza wersja ;p

Wydaje mi się, że puszczają tele z Maite bo one najlepiej się oglądały w Meksyku zresztą tak jak pisze Jagoda nie igraj z aniołem miał i u nas wysoką oglądalność.
Zresztą Maite w Meksyku wyrobiła sobie dobrą markę, pokazała się w Rebelde, śpiewała w zespole, ale nie stawiała na karierę piosenkarki tylko grała w serialach co zaowocowało nagrodami i marką i zapewne televisia ładuje duży fundusz w seriale z jej osobą. :) ale również daje koncerty ;p I dobrze moim zdaniem zrobiła w rbd dużo się nie na śpiewała bo stawiali na Anahi i Dulce a obie które zarzekały się że one teraz poświecą się tylko karierze piosenkarek wracają z telenowelami ;p
Anahi- nowe życie Angeliki
A dolce nie pamiętam
Co do Zaklętej miłości oglądałam z 2 odcinki i mnie nie poruszyło;p chociaż jak myknęła mi scena jak Levi trzyma tam dzecko to - o cholera MD już urodziła o.o a potem na zegarek ej przecież jeszcze nie ma 19! xD

Chile91

Poza tym Cristina była remakiem Cristal chyba z 1985. Ostatnio w Televisie odświeżają stare telki,a nic oryginalnego nie wymyślą. Jednak niektóre remaki są lepsze od wcześniejszych.

Maite z Williamem zdobyli wielką popularność po CCEA. I ich nazwiska przyciągają fanów. Jednak TDA nie miała dużej oglądalności, jak na taka obsadę i reżysera, który kiedyś robił naprawdę świetne telki, niestety to, co pokazał w TDA, było jednym wielkim absurdem. Pamiętam, jak czytałam, że Maite nie podobał się charakter, czy zachowanie MD, bo ona była taka mdła, niezdecydowana itp. Jednak nie mogła za dużo w tej kwestii zrobić, Willowi też się nie podobały dialogi. Poza tym TDA miało być hitem, a tak się nie stało.

jagodajulia

No tak ludzie pewnie spodziewali się czegoś więcej po ich rolach w CCEA i roli Maite w Mi Pecado - jednak te postaci miały charakter, a nie raz mam charakter jestem silna, a zaraz ojej biedna nieszczęśliwa i ojej....
Dialogi niektóre są makabryczne,no ale teksty o miłości są ładne ^^
Może telka powstała pod starsze panie, które nie mają co robić?;p