To nie jest nic oryginalnego, to jest remake serialu Cristina( El Privilegio de Amar).
Racja :) I "Cristina" jest o wiele lepiej nakręcona niż ta telenowela...mam nadzieje,że TV4 więcej już nie wyemituje żadnej telenoweli z Maite...nie mam nic do niej ale wolałabym oglądać jakieś nowe twarze.
Jest nowa telka CME, czyli Kiedy się zakocham, z nowymi twarzami. A na razie Maite nie gra w żadnej telce.
Dobrze ale mi chodziło o to ,że TV4 wykupuje praktycznie telenowele z udziałem Maite - Mój grzech , Triumf Miłości, Nie igraj z aniołem. Jedynie "Kiedy się zakocham" ma nowych bohaterów a głównej roli znów nie gra Maite.
Całkowicie się zgadzam, Cristina serial z charakterem a Triumf miłości już nie ... bo patrze na niego przez pryzmat Cristiny. Chciałabym obejrzeć jakąś telke, która już na samym początku mnie zaskoczy jak np Zaklęta miłość.
Oj nie przesadzajcie że remake ;p Po prostu oba seriale są nakręcone na podstawie powieści.
I TDA został nakręcony dla młodszego pokolenia wiecie taka nowocześniejsza odsłona za 10-20 lat powstanie jeszcze nowsza wersja ;p
Wydaje mi się, że puszczają tele z Maite bo one najlepiej się oglądały w Meksyku zresztą tak jak pisze Jagoda nie igraj z aniołem miał i u nas wysoką oglądalność.
Zresztą Maite w Meksyku wyrobiła sobie dobrą markę, pokazała się w Rebelde, śpiewała w zespole, ale nie stawiała na karierę piosenkarki tylko grała w serialach co zaowocowało nagrodami i marką i zapewne televisia ładuje duży fundusz w seriale z jej osobą. :) ale również daje koncerty ;p I dobrze moim zdaniem zrobiła w rbd dużo się nie na śpiewała bo stawiali na Anahi i Dulce a obie które zarzekały się że one teraz poświecą się tylko karierze piosenkarek wracają z telenowelami ;p
Anahi- nowe życie Angeliki
A dolce nie pamiętam
Co do Zaklętej miłości oglądałam z 2 odcinki i mnie nie poruszyło;p chociaż jak myknęła mi scena jak Levi trzyma tam dzecko to - o cholera MD już urodziła o.o a potem na zegarek ej przecież jeszcze nie ma 19! xD
Poza tym Cristina była remakiem Cristal chyba z 1985. Ostatnio w Televisie odświeżają stare telki,a nic oryginalnego nie wymyślą. Jednak niektóre remaki są lepsze od wcześniejszych.
Maite z Williamem zdobyli wielką popularność po CCEA. I ich nazwiska przyciągają fanów. Jednak TDA nie miała dużej oglądalności, jak na taka obsadę i reżysera, który kiedyś robił naprawdę świetne telki, niestety to, co pokazał w TDA, było jednym wielkim absurdem. Pamiętam, jak czytałam, że Maite nie podobał się charakter, czy zachowanie MD, bo ona była taka mdła, niezdecydowana itp. Jednak nie mogła za dużo w tej kwestii zrobić, Willowi też się nie podobały dialogi. Poza tym TDA miało być hitem, a tak się nie stało.
No tak ludzie pewnie spodziewali się czegoś więcej po ich rolach w CCEA i roli Maite w Mi Pecado - jednak te postaci miały charakter, a nie raz mam charakter jestem silna, a zaraz ojej biedna nieszczęśliwa i ojej....
Dialogi niektóre są makabryczne,no ale teksty o miłości są ładne ^^
Może telka powstała pod starsze panie, które nie mają co robić?;p