PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości
Kasia_Piesik1990

Poza genialną grą aktorską Danieli Romo i Dominiki Palety w telenoweli nie ma nic wartego uwagi. William Levy może zaoferować jedynie urodę, podobnie zresztą jak Maite. Livia Brito w scenach płaczu bardzo irytowała. Historia z odcinka na odcinek staje się coraz bardziej absurdalna, nawet jak na telenowelę. Nie polecam.

ametyst0

oglądałaś Włoską narzeczona?;) Livia Brito też ciągle tam płakała. Jak na razie z tych co się pojawiły na ipli wybrałam Sortilegio (Levy nawet dobrze tam wypadł) i od czasu do czasu oglądam Zbuntowanych. Dzięki za opinie

Kasia_Piesik1990

Nie, Livia w głównej roli to dla mnie za dużo (tylko moja sympatia do Angie Boyer utrzymała mnie przy oglądaniu "Otchłani namiętności"). Do dzisiaj lubię zerkać na Sortilegio, chyba jedyna dobra telenowela z Levym, duża w tym zasługa chemii miedzy nim a J. Bracamontes.

ametyst0

Nie tylko chemii. To jest również telenowela z zaskakująco niskim współczynnikiem występowania absurdalnych sytuacji;)

Kasia_Piesik1990

W przeciwieństwie do "Triumfu...", w którym występują wirusy salmonelli, kilkudniowe spowiedzi i przeszczepy od osób po nowotworze. :)

ametyst0

Po napisaniu tamtej odpowiedzi wyszłam teraz przeczytała Twoją i aż oczy z orbit mi wyszły;) tak jak medycyna mogłaby pójść do przodu i można by było wykonywać przeszczepy od osób po nowotworze tak nigdy bakteria w wirus się nie zamieni;)

Kasia_Piesik1990

O cudownym uzdrowieniu bohaterki granej przez Brito, która odzyskała władzę w nogach i wstała zaraz po operacji, nie wspomnę. Nie wiem, dlaczego wszyscy się nią zachwycają. Dostała za tę rolę nagrodę, a tak naprawdę przez pół telki płakała i robiła dziwne miny.

ametyst0

więc ona wcale utalentowana nie jest - we Włoskiej Narzeczonej też tylko płakała;)

Kasia_Piesik1990

Chyba "Triumf miłości" odniósł duży sukces poza Meksykiem. Ponoć telenowela nie spodobała się Delii Fiallo. Poza tym Maite jest zdecydowanie za niska na modelkę.