PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Telenowela ,Triumf milosci,, od 26 maja o godz 19 ;p w miejsce Morze milosci :D cieszycie się??? informacja potwierdzona...

nihooya

cool ..! oby faktycznie potwierdzona

dusia_8

tak potwierdzona,nie rób ze mnie głąba, z resztą wpisz sobie w google,pełno wszędzie o tym... z resztą jest juz w ramówce na maj i nie rozumiem takich ludzi! jak mówię że będzie to będzie to jest potwierdzona informacja ,nie wyssana z palucha!!!!

ocenił(a) serial na 10
nihooya

Fantastycznie , bardzo się cieszę :)

maitee

Pierwszy odcinek w Dzień Mamy - fajnie :)

nihooya

ok.. nie denerwuj się ;p pozatym ludzie różnie mówią :):)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nihooya

heh.. sma jesteś tępa ;> ŻaL

nihooya

aa zresztą nie będę się przejmować złośliwościami kogoś kto che mi zrobić na złość . i bez twojej wiadomości bym wiedziała o tym .! jesteś zbyt nerwowa . czy ja zaczełam cię obrazać .?? nie rozumiem takich ludzi ;p

dusia_8

nie jestem dziewczyną,dziecko :) zajmij się lepiej książkami a nie piszesz bzdury ;p

nihooya

nihooya,co to za logika?/ jak ona ma się zająć książkami, to Ty też się zajmij czymś pożytecznym, a nie oglądaniem jakiś romansideł.

mruwela

mruwela ona nie ma nic innego do roboty tylko krytykować innych ;P Nie przejmuj się nią ;)

dusia_8

nie będę się zniżać do Twojego poziomu złotko,bo ja Ciebie nie obraziłem,sama się wtrącasz w rozmowy. Nie dyskutuję z takimi co oglądają badziewia o wampirach :) gratuluję gustu kochana i pozdrawiam serdecznie :)

nihooya

ty powiedziałaś ze jestem tempa a ja ci nic nie zrobiłam !

nihooya

bardzo się cieszę <jupi><jupi> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sydziuchna

ja też ;p

nihooya

I ja również :) :) :)

ocenił(a) serial na 4
nihooya

http://www.telemagazyn.pl/program/3543684631.html

Zbuntowany_RBD

a ilerazy w tygodniu bedzie

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

myślę , że od pon do pt.

maitee

no niestety nie :) Od poniedziałkku do czwartku...w piątki narazie nie będzie ;)

nihooya

szkoda

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

dokładnie szkoda :(

maitee

no

ocenił(a) serial na 7
nihooya

Ja ogłądam większość filmów na tv4 a wy?
one są fajne i ciesze sie że będzie leciał od pn do czw
choć lubiłam Morze Miłości

filmik987

szkodaze w piatek niema

magazynier_48

:) podobno ma być w piątki :)tv 4 napisalo na twitterze ale nie wiem kiedy dokładnie :)

ocenił(a) serial na 4
nihooya

Proszę a oto pod twierdzenie że będzie w piątki http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/25,20110701,3,1,st,dz,go,cpr.html może komuś się przyda to info.