PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

ma pytanie czy Osvaldo i ta dziewczyna młoda niby ich córka tak ją nazywają to naprawdę ich córka czy kochanka osvalda no bo czasami osvaldo i ona odzywają się się do siebie i zachowują jak kochankowie ale z drugiej strony mówią do niej córko więc jak to wkońcu jest ...

ocenił(a) serial na 4
ania8718

Przyłączam się do pytania też chciałbym to wiedzieć bo nie rozumiem tego całkowicie.

Zbuntowany_RBD

Fernanda jest córką Osvaldo i Victorii... A z Osvaldem tak się zachowują, bo oboje bardzo się kochają, oczywiście jak tatuś, z córeczką...
Osvaldo rozpieszcza córkę, bo bardzo ją kocha... Fernanda uwielbia tatę, i dogaduje się z nim lepiej niż z matką. Poprostu Osvaldo poświęca jej dużo uwagi... I są ze sobą bardzo zżyci :)

ocenił(a) serial na 6
ania8718

Witam !Już wyjaśniam.Maximiliano (Levy)jest synem Osvalda z pierwszego małżeństwa czy związku(Osvaldo ma jakąś tajemnicę-to się jeszcze okaże). Victoria miała córkę(Marię-Maite ) z Ojcem Juanem Pablo(jednak doszlo do jakiegoś wypadku ,który rozdzielił matkę i córkę-to się okaże). Victoria i Osvaldo mają wspólnie córkę Livię. To nie jest jego kochanka(oni chyba tak dla zmylenia to zrobili z tymi ich czułościami albo są tacy ze sobą zżyci ).Więc Maximiliano jest przyrodnim bratem Marii (mogą być razem bo w ich żyłach nie płynie ta sama krew).Na razie nikt nie wie ,że Maria to zaginiona córka Victori i Ojca Juana Pabla. Mam nadzieję ,że rozumiecie starałam się ująć to jak najbardziej przejrzyście. Pozdrawiam!

ania8718

Oswaldo, jak pokażą dalsze odcinki lubi romansować, będzie miał romans z koleżanką Marii, tą która pierwsza się do niej wprowadziła.

olinka8only

Nie zgadzam się z Tobą. Osvaldo będzie miał tylko romans z Lindą... Niestety to będzie miało swoje konsekwencje, Victoria nie będzie umiał wybaczyć Osvaldo... Osvaldo będzie bardzo cierpiała i żałował tego, co zrobił....

ania8718

też mnie na początku zmyliły te czułości Osvalda i Fernandy

cocco03

nastepna telenowela w ktorej maite gra dziewczyne ktora trafila do sierocinca w wyniku jakiegos nieporozumienia:)

smila

no

smila

Raczej to było zaplanowane... Tzn. rozdzielenie matki z córką, jak nie uśmiercenie, jednej z nich, lub obu

jagodajulia

ok dzięki za odpowiedzi teraz to już wiem:D

smila

No, ,,Nie igraj z aniołem" się przypomina :)

Strawberry_77

Dużo jest telenoweli, w których matka straciła córkę...
I TDA wg mnie nie jest podobne do CCEA....