PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800464}

Troja: Upadek miasta

Troy: Fall of a City
2018 -
3,9 2,2 tys. ocen
3,9 10 1 2193
Troja: Upadek miasta
powrót do forum serialu Troja: Upadek miasta

Obejrzałem, spoko jest mimo tej pier* poprawności politycznej. Po obejrzeniu całego sezonu doszedłem do wniosku że zgam już tą poprawnością polityczną, w obecnych czasach powinna zostać już skalsyfikowana jako upośledzenie społeczne, naszczęście u nas jeszcze tak nią nie srają jak w USA. To aż ciężko się ogląda kiedy wszystko jest takie idealne i napchane propagandą zakazującą nam mówić i myśleć tego czego chcemy tylko dlatego że ktoś może poczuć się urażony. Gdyby w polskich filmach grało tyle czarnych to chyba bym się powiesił. Ogólnie spoko, fajne dialogi i walki i w ogóle, tylko ta poprawność. Poprawnośc polityczna niszy nasze kino a my widzowie tylko na to pozwalamy i łykamy to jak pelikany, historia umiera na nasych oczach. Kolejna bzdura geje i lesby bo przecież wszędzie muszą być Jezu dobze że żyje w normalnym kraju gdzie nikomu nie odbija. Niestety prawda wielu ludzi boli, chociaż nie mówienie o niej na głos nie sprawi że temat przestanie istnieć. Jak dla mnie przebieg fabuły mocno przewidywalny, wykonanie aktorskie średnie, spoko walki i dialogi. To że ma 3,9 pokazuje jak wiele osub się ze mną zgadza. To mogłby być świetny serial gdyby nie staranie się każdego zadowolić.