a mianowicie czy serial jest fajny ,czy wciąga,czy ma dobrą fabułę i efekty.Na to liczyłem wchodząc tutaj a tu tylko narzekania bo ten czarny,tamten biały itd.
Tzn. ja rozumiem ,że każdy może mieć swoje zdanie i to szanuję ,ale serio,ani jednego tematu o tym jaki serial jest a wszystkie o tym jakiego koloru skóry są ,bądź jakiego powinni być aktorzy :(
Wiecie coś co mnie zachęci lub zniechęci do oglądania tego serialu.To jakiego kto był czy nie był koloru ,to nic mi nie mówi o tym czy serial warto obejrzeć,czy też nie.
Fabuła jest mdła, luźno powiązana z mitami, na dość niskim poziomie, dużo gorszym np. niż serial Hercules czy Xena wojownicza księżniczka, gdzie były całkiem fajne sceny straszne, śmieszne i jakoś starali się odwzorować monstra; Troja bardziej podchodzi pod polski film Wiedźmin, postacie drętwe i nie połapiesz się kto jest kto, aktorzy jakby dopiero byli na castingu, zero charakteru i zaangażowania, ujęcia dodawane komputerowo są tak słabe, że śmieszne, taki lepszy Wiedzmin w wydaniu BBC
Dziękuję za konkretną i wyczerpującą odpowiedź.W związku z tym , ten serial usuwa się na bardzo daleki plan., gdyby nic ciekawszego nie było.A szkoda , bo lubię taką tematykę :(
bez przesady , ten serial nie jest aż tak zły... najlepiej samemu obejrzeć i się przekonać :) jestem dopiero po obejrzeniu pierwszego odcinka i jak na razie mogę powiedzieć ,że dość ciekawy ;p
tomasz klaus to chyba jakiś troll. Podejrzewam, że nie oglądał nawet... Serial dobry, ale bez większego szału. Fabuła konsekwentna, postacie bardzo dobrze napisane i zagrane. Ok scenografia, kostiumy i zdjęcia. Generalnie bardzo dobre rzemiosło, z paroma niedociągnięciami i głupotami. Polecam!
Dziękuję,w takim wypadku w wolnej chwili sprawdzę.Jak to uczynię napiszę co sam o tym sądzę :)
To prawda że gusta są różne,mnie np bardzo film Czarna Pantera się podobał a sporo negatywnych wypowiedzi pod nim,że nudny,bez akcji,że za dużo czarnoskórych itp itd.A dla mnie akcji było w sam raz,podobały mi się ich tradycje,stroje,bębny,muzyka czy rytualne tańce.Podobały mi się widoki,fabuła i to ,że nie było tak ,że tylko czarni byli dobrzy czy źli czy tylko biali.Byli źli i dobrzy o każdym kolorze skóry.Dla mnie najlepszy film MCU ,który zapamiętam po czymś więcej niż tylko po efektach specjalnych.
Tak czy inaczej zapytałem o ten serial, gdyż mało tu tematów było właśnie o tym czy warto zobaczyć.Staram się wyrabiać własną opinię ale czasem filmy/seriale są tak kiepskie,że mają same złe więc raczej samemu mając mało czasu takie produkcje do własnej oceny schodzą na dalszy plan :)