PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93083}

Trzecia planeta od Słońca

3rd Rock from the Sun
1996 - 2001
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16702
8,0 7 krytyków
Trzecia planeta od Słońca
powrót do forum serialu Trzecia planeta od Słońca

Dla wszystkich, którzy już oglądali serial i zapewne co nieco pamiętają, posyłam to pytanko :)

No więc, czy Mary pozna sekret Dicka? Czy dowie się, że jej kochanek, jest kosmitą? Jesli tak, to kiedy to nastąpi? :)

Póki co, już w najbliższy poniedziałek.. 50 płyta z "Trzecią planetą". TV Okey pod tym względem nie zawodzi :) W najbliższych odcinkach sławetny komleks Dicka (akurat ten odcinek zdarzyło mi się kiedyś obejrzeć na Siódemce). Ale najlepsze jest "Nieważne jak człowiek, wygląda, ważne jest jego wnętrze...." a po chwili "Buhahaha!" :))))

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź!

ocenił(a) serial na 10
akira894

Tak dowie się :P w ostatnim odcinku, zabiorą Ją ze sobą z tego co pamiętam :P

damian252

Nie prawda, w ostateczności nie poleciała z nimi, zrezygnowała w ostatniej chwili.

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Fakt mam dobrą pamięć tylko krótką ;p

ocenił(a) serial na 9
akira894

A czy czasem w zakonczeniu alternetywnym, Dick nie zabuera jej ze soba?

ocenił(a) serial na 10
mWo

a gdzie dorwałeś tą alternatyw e ??
może to był sen :D

damian252

Jest zakończenie alternatywne: Marry budzi się obok auta,nic nie pamięta,wsiada za kółko i w tym momencie pojawia się nagi Dick.Marry zaczyna wrzeszczeć kim on jest a Dick zakrywa jej usta ,patrzy w gwiazdy i wrzeszczy:ewakuacja! i razem znikają.

ocenił(a) serial na 10
groocha76

niby widziałem wszystkie odcinki ale nie pamiętam zakończenia ;] trzeba zobaczyć serial jeszcze raz :D

ocenił(a) serial na 9
akira894

http://www.youtube.com/playlist?list=PLD359EAD9ABD5C685&feature=plcp
Pod tym linkiem jest prawdziwa uczta. Wszystkie sezony i prawie wszystkie odcinki(brakuje kilku). Miłego oglądania. :)