Seriale dzisiaj chcą być tak bardzo odważne i w ogóle ale nadal gdy przychodzi do pokazania mocniejszej nagości to kręcą się wokół męskich genitaliów w stanie erekcji. To co było wow 10 lat temu, dzisiaj już nie sprawia żadnego poziomu ekscytacji. Co śmieszne, że kobiece genitalia są dzisiaj jeszcze bardziej cenzurowane niż 10 lat temu i nie tylko ten serial z tego słynie. Jeśli chcecie być naturalni to zacznijcie pokazywać kobiece krocze tak jak natura chciała. No ale czego ja wymagam od amerykańskiego kina gdzie zawsze kobieca nagość była tematem tabu.
Nie wiem ile filmów z nagimi męskimi genitaliami widziałaś, ale ja niewiele. Głównie to kobieca nagość zawsze była w filmach promowana.
Przecież uprzedmiatawianie kobiet i ukazywanie nagości, szczególnie piersi nigdy nie było jakoś cenzurowane, a męskie genitalia są ukazywane w "wyraźniejszy" sposób dopiero od kilku lat, kiedy doszły do głosy ruchy, aby "wyrównać" właśnie tą nierówność w okazywaniu nagości. Co ty do diaska za brednie piszesz???