Trzy kobiety: Sezon 1 Trzy kobiety sezon 1, odcinek 10
odcinek Trzy kobiety (2024)

Trzy kobiety | Her Name

50m
5,9 13  ocen
5,9 10 1 13
Trzy kobiety
powrót do forum s1e10

Może coś przeoczyłam ale wydaje mi się że zostało kilka niedomkniętych kwestii. Czy Gia dowiedziała się czy ma raka? Czy Jackowi uda się odnaleźć ją i ich córeczkę? Czy hipiska jest w ciąży z mężem Sloane?
Ktoś coś?

polandwica

dobre pytanie

ocenił(a) serial na 5
polandwica

Nic nie było wyjaśnione. W połowie serial zaczął mnie drażnić. Wątki było można skrócić. Praktycznie już nic się nie działo. Aktorki grające bohaterki serialu, irytujące. Postacie kobiecie rozpisane tak, że do żadnej nie poczułam sympatii. Ogólnie cały serial o sile kobiet aż do porzygu. Szkoda, potencjał był.

ocenił(a) serial na 5
ProseccoMa

Dokładnie to samo poczułam.

ocenił(a) serial na 5
polandwica

Serial jest na podstawie książki (reportażu), więc raczej nie będzie drugiego sezonu. Książkę czytałam dawno, ale nie pamiętam tam wątku osobistego autorki (poza na przykład wspomnieniem matki i śledzącego ją mężczyzny) i jej nowotworu, wiec nie wiem czy nie zostało to dodane na potrzeby serialu i pozostawione jako otwarty wątek 

polandwica

Autorka żyje i ma się dobrze. Wyszła za mąż za Jacka i wspólnie wychowują córkę. Można naleźć ich wspólne zdjęcia w necie. Dodatkowo jest on współscenarzystą tego serialu.