Tak jak powyżej. Jaką parę najbardziej lubicie?
1) Ana Lucia i Santiago
2) Ana Laura i Ramiro
3) Ana Leticia i Iniaki
4) Virdiana i Mariano
5) Ana Leticia i Marcelo
6) Leonor i Facundo
7) Ernestina i Rodrigo
8) Jennifer i Mariano
Ja też wolę te parki. Santiago przynudza Lucii już nawet Laura i Ramiro są od nich ciekawsi.
W ogóle charaktery postaci, ich przeszłość czy to Leticia z Iniakim czy z Marcelo tworzą świetną chemię na ekranie, iskry się sypią - a Santiago zrobił się taki nudny, okłamuje Lucię. Ramiro też okłamuje Laurę, ale on przynajmniej przyparty do muru się przyzna a Santiago nie. Poza tym ciekawi mnie jak Lucia potraktuje swojego ukochanego po tym jak dowie się prawdy...
Też jestem ciekawa,ale patrząc na jej dobry charakter i za to,że jest to jej pierwsza,prawdziwa miłość to pewnie mu wybaczy. Ta para robi się coraz nudniejsza, już Laura z Ramiro są ciekawsi, a teraz Laura troszkę zmieniła nastawienie, pokazuje pazura i jest super ;)
Pewnie mu wybaczy, ale na pewno nie od razu. O ile na początku podobała mi się ta para to teraz są nudni już Ramiro i Laura mają więcej iskry! O tak Laura pokazuje pazura i zapewniam Cię, że pokaże na co ją stać. A Lucia będzie marzyć i czekać na Santiago. Tak pewnie będzie.