PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762209}

Trzynaście powodów

Thirteen Reasons Why
2017 - 2020
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 152750
5,8 37 krytyków
Trzynaście powodów
powrót do forum serialu Trzynaście powodów

13 odcinek

ocenił(a) serial na 8

13 odcinek serialu miał być efektem WOW! i pozostawić mnie w oczekiwaniu na drugi sezon, on natomiast zniechęcił mnie do serialu. Szczególnie początek historii był niebanalny, przemyślany, a postaci były dosyć (jak na serial) prawdziwe. Natomiast przychodzi ostatni ("wielki") odcinek i... wszystkim nagle działa sumienie! Wszyscy nagle mówią prawdę, współpracują, jest "pięknie". Nie rozumiem tego. Złamało to mój zapał do serialu i zniszczyło efekt WOW!, który wywołały pierwsze odcinki.
Niestety, jako serialomaniak czekam jednak na kolejny sezon "13 powodów" (wiecie coś o nim?) ze swojaką niecierpliwością, bo... czemu Alex strzelił sobie w łeb? Czy prześladowca mu pomógł i o co chodzi z Zachiem... Tak, serialomaniactwo to zło xD

ocenił(a) serial na 4
AgaW11

Czy odcinek 13 zawiera te same sceny nagrań z przesłuchania, które ukazano w 1 odcinku? Przewinęłam sobie cały ostatni odcinek i nie znalazłam w nim nic, czego by nie było w odcinku 1. Czy to możliwe? Czy coś pomyliłam?

ocenił(a) serial na 8
MrsTheSweets

Jest tam powód 13 - ostatni i "decydujący", oprócz tego pojawia się motyw czternastej taśmy, którą nagrał Clay. I wszystkim nagle rusza sumienie..

ocenił(a) serial na 4
AgaW11

Dzięki, znalazłam i obejrzałam.