Trzynaście powodów
powrót do forum 4 sezonu

Netflix już nie kryje się z kilkoma scenami dewiantów.Czwarty sezon jest całkowicie zalany dewiacją. Musiałem przewijać dość sporą ilość scen .

Kolejna sprawa to przesłanie, które ten serial próbuje przekazać widzom .
Po pierwsze jeśli popełniłeś morderstwo to w sumie nic strasznego zwal to na złego kolegę , który ma za uszami inne występki .
Po drugie kto normalny z dorosłych urządza udawany atak terrorystyczny na szkolę. Przecież by ta szkoła się nie wypłaciła do końca życia za zniszczenie psychiki swoim uczniom.
Rodzice instalują aplikacje szpiegują dzieci no super.

Serial jest ogłupiający dający bardzo złe przesłanie dla widzów.
Jeśli komuś się to podoba tzn, że netflixowi się udało wyprać mózg. Gratuluje.

jarkoswawa

Zgadzam się, 1 i 2 sezon miał jakiś sens i rację bytu, miał absurdalne wątki ale trzymał się kupy ale 3 i 4 to je***nie logiki po całości. Obejrzałam i nie dowierzam. Można wyciągnąć z niego niepokojące wnioski. Po drugim sezonie powinni to skończyć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KennyDeath

Już cały 1 sezon i kasetki to było fantasy :V UGABUGALABUGAUGA

ocenił(a) serial na 1
KennyDeath

Przeczytałem polowe i musiałem niestety cie zgłosić.
Ilość frustracji i jadu w moja stronę przekraczała poziom dyskusji.

Przykre jest to, że niektórzy rodzice myślą, że dzieci należy oswajać z dewiacjami, patologiami , aby mogło samo w przyszłości zdecydować czy to dobre czy złe, lub aby wiedziało jak ma się bronić w przyszłości. Naturalny mechanizm obronny dziecka to m.in. wstyd, niepokój, brak pewności i wątpliwość. Każde działanie polegające na wymazaniu w umyśle dziecka tych zachowań obronnych przed zboczeńcami i innymi pedofilami jest chore. Jak działa LGBT? A no, funkcjonuje pod płaszczykiem ładnych kolorów, uśmiechów, przesuwania granic. Strumień tego ideologicznego ścieku jest bezpośrednio wymierzony w młodych ludzi, którzy są zagubieni i niezorientowani w świecie, a tak naprawdę są tylko pożytecznymi małpkami, którzy są nośnikami promowania tej ideologii.