PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27871
8,7 31 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

na welcome to tp jest teoria że to chodzi o częstotliwosć hz. Ten dźwięk pojawia się w hotelu i być może Cooper usłyszał go w restauracji. Olbrzym mówi w pierwszej scenie żeby słychać dźwięków.

ocenił(a) serial na 10
briela

W tej scenie z braćmi Mitchum? Tak jakby muzyka coś mu mówiła... Już miałem nadzieję, że się "przebudzi" - a jak zjadł placka, to liczyłem na to...

ABEL

tak, w tej scenie. A na zagranicznych forach mówią, że Cooper nie może się przebudzić, bo wyszedł z chaty bez butów ;) I dopiero razem z butami Cooper będzie stanowić całość. Może Mike (nawiasem mówiąc, przecież sprzedawca butów!!) mógłby mu je donieść, skoro mu tak pomaga?. Myślę że to nie przypadek, ta sprawa z butami. No i jeszcze Leo ze starych odcinków i jego pamiętne "new shoes". Też był przecież w jakimś letargu.

ocenił(a) serial na 10
briela

Właśnie pomyślałem o Leo, gdy Cooper "zgubił" buty...
Swoją drogą, to realny trop, bo w jednym z odcinków, na samym końcu (chyba to była odsłona 5) Cooper/Dougie stoi przed pomnikiem i dotyka właśnie butów rzeźby. Cooper musi wrócić i odzyskać buty (i rozum)! Ale kto mu w tym pomoże? I kiedy? Zostało tylko kilka odcinków...