PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27845
8,7 31 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

...a nie obok świetnego Alberta i Gordona partaczyć aktorsko rolę.

Jest beznadziejna, sztuczna do bólu. Dzieci w przedszkolnym przedstawieniu są bardziej przekonujące niż ona.

Nic mnie chyba tak w tym, skądinąd dobrym, sezonie nie drażni (wolę już obejrzeć do końca scenę sprzątania podłogi).

ocenił(a) serial na 10
_verte_

Przecież ona taka ma być, jej postać to taki lynchowski żart...

ocenił(a) serial na 1
NickevaMandziuria

HAHAHAHAHA bo tenserial to żart (bardzo kiepski)i wkrótce sam lincz wam to powie...

ocenił(a) serial na 10
_verte_

Mi sie strasznie nie podoba to kręcenie tyłkiem jak chodzi, nie pasuje to kompletnie do roli agentki FBI, szkoda ze taka maniere przybrała, bo ładna jest i mogłaby sie czuję dobrze prezentowac, a tak tylko denerwuje

ocenił(a) serial na 6
_verte_

Ona chyba naprawdę musi być dobra w łóżko, skoro Lynch dał jej taką rolę.

ocenił(a) serial na 10
_verte_

Aktorsko jest słaba, ale dziwnym trafem przemówiła do mnie ta postać od pierwszej chwili. I nie chodzi o jej wygląd - a przynajmniej nie tylko o niego chodzi. Ma coś w sobie. Tak że kupuję ją jako agentkę FBI.

ocenił(a) serial na 8
ABEL

To jest extra,że ona właśnie kiwa tyłkiem a Diane pali peta i krzywo na to patrzy.

ocenił(a) serial na 5
_verte_

przecież ta scena jest wy..ana w kosmos:
https://www.youtube.com/watch?v=kBwezeGfOpA

ocenił(a) serial na 8
zpaul

Ta scena jest OK, nie mam zarzutu. Jeszcze w tym momencie nie rozumiałem, co innych tak w tej Tamarze drażni.

Zaczęło się od sceny gdy wyjawiają jej i zapraszają do "tajnego kręgu fbi". Tak jakby z odcinka na odcinek stała się świadoma swojego słabego aktorstwa (i krytyki pod swoim adresem) i jeszcze bardziej ją to pogrążyło.

Nie kupuję wytłumaczenia, że jej aktorstwo to świadomy trolling - nie sprawia takiego wrażenia, wydaje się raczej że naprawdę stara się "grać", co wyjątkowo jej nie wychodzi (im bardziej się stara).

ocenił(a) serial na 1
zpaul

JakiMilion podobnych!!! ;)))

_verte_

Ona taka ma być i świetnie to robi! Dajcie spokój :)

ocenił(a) serial na 6
TomPL

Czyli ma nie umieć grać? :D Cholera, Oscara jej!

ocenił(a) serial na 10
Meximax

Chryste, dajcie już spokój Chryscie...