Ciekawa jestem, czy ktoś ma podobną opinię. Jako, że Bob jest najbardziej przerażająca postacią jaką widziałam w życiu(myślałam że z czasem mi przejdzie, ale nie. Będę mieć 60 lat i nadal będę się bać Boba
Cholerka, wcielo mi wypowiedź... a nie lubię się powtarzać wiec w skrócie: Bob jest złym duchem, który przyjmuje wygląd swojego "gospodarza". Frank Silva- unikatowy, nie do podrobienia nie żyje. Leland jako postać w Twin Peaks nie żyje również, za to również diaboliczny Ray Wise jest w obsadzie. Ja nie widzę innej możliwości.
Z tego co mi wiadomo nowym Bobem ma być aktor Robert Knepper znany między innymi z serialu "Skazany na śmierć".
Hmm... No zobaczymy, ale ja nadal obstawiam Lelanda. W którymś z teaserow jest krótkie ujęcie zamazanej postaci w garniturze (takie a la Bob moment:)), a ta postać to wg mnie nikt inny niż Leland. Kurcze, nie mogę się doczekać!
jeśli chodzi o ten teaser: https://m.youtube.com/watch?v=SfPv57KBpJI to tutaj jak dla mnie jest David Lynch we własnej osobie, a nie Leland.
Tak, ten sam teaser. Właśnie obejrzałam po raz kolejny i oczywiście się wystraszyłam:) ale też się zastanawiam, czy to aby nie David Lynch... No nic, przekonamy się wkrótce.
'Z tego co mi wiadomo nowym Bobem ma być aktor Robert Knepper' i spoko, dobrą ma facjate do grania świra :)
Lubie Roberta Kneppera, żeby nie było... Ale T-Bag jako Bob? Nieee nie o to w tym chodzi! Nie idźmy w stronę podobieństwa, sobowtorow, to musi być uzasadnione w fabule! Knepper nie jest potwierdzony, to tylko domysły internautów. Ja dalej obstawiam Lelanda, ale pożyjemy zobaczymy:)
Jeśli to tylko domysły internautów to nawet bym się pod nimi podpisał :p Knepper jest naprawdę podobny do śp aktora z serialu (nie, że podobieństwo jakieś wielkie, ale to 'ten typ' urody). Nie mniej.. Leland jako personifikacja Boba też mi pasuje - Ray Wise był świetny w roli 'Boba' :)
Z mojego punktu widzenia Knepper jest nawet przystojny:) A sp. Frank Silva to dzikie, przerażające zwierzę! Choć prywatnie zapewne słodki i miły facet, co widać i słychać na archiwalnych filmach na yt, zapewne gej:) Tak jeszcze z trzeciej strony, to Leland przed śmiercią się nawrócił i odszedł w stronę światła... Nie mam już pojęcia, co wymyślili, ale liczę, ze będzie dobrze!