PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 27 tys. ocen
8,0 10 1 27436
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Czemu już aktora nie ma w 3 sezonie tylko go zastapili jakimś naelektryzowanym gadającym drzewem?

Cysiek1991

Gdyż nazwał go "gwałcicielem" i "mordercą". A z tego co jeszcze czytałem to że niby nie zaakceptował zarobków.

Lashan

Co? Kto tak go nazywał, o co chodzi

ocenił(a) serial na 9
Cysiek1991

Ogólnie Anderson strasznie hejtował ten serial na swoich profilach społecznościowych.

Cysiek1991

Bo to by się gryzło z tym, co padło do tej pory w serialu. Chodzi o kwestię "kiedy następnym razem mnie zobaczysz, to nie będę ja." No i tak jest, Cooper zobaczył wczesniejsze stadium rozwoju ramienia :D

Fass_

Ładne nawiązanie tak jak z Laurowym "Do zobaczenia za 25 lat". Wybrnęli ze wszystkim.

Cysiek1991

Delikatnie mówiąc, oszalał. Na swoim profilu na FB wypisuje same obrzydliwe rzeczy, szkoda nawet to przytaczać.

Urubus

Zaciekawiłeś mnie jedynie xD

Cysiek1991

Pisał m.in o tym że Żydzi zniszczyli jego karierę, a serial oparty jest na prawdziwych przeżyciach reżysera.

Nie wiem co zniszczyło mu mózg, bo podobno kiedyś był w porządku, ale nikomu tego nie życzę.

Urubus

A ja mam nadzieje, ze rzeczywiście zwariował, zwłaszcza z tym, że TP oparte jest na prawdziwych przeżyciach D.Lyncha i rzekomym wykorzystywaniu córki... Za dużo tych genialnych reżyserów pedofilów- Polański, Allen, tylko nie Lynch proszę!:(

Cysiek1991

w sumie nie wiedziałem co on tam wypisuje aż do przeczytania tego tematu i teraz widzę że oszalał.
na profilu na fb co chwilę jeździ po Lynchu i ciągle powtarza że Lynch "low bailed him like chorus girl". pisze że w ogóle żałuje że z nim współpracował, a w profilowym ma karła i to z opisem że "Lynch wcale nie gwałcił swojej córki i wcale nie zrobił o tym serialu, wcale nie zlecił zabójstwa Jacka Nance i wcale nie groził śmiercią swojej córce blabla coś tam"
on się w ogóle kłóci z każdym na każdy temat, a jego posty to jak nie jakiś polityczny bełkot, albo Trump, hejt na żydów i gejów, wszystko.

niektórzy fajnie mu napisali w komentarzach jak np:
- NON-EXISTENT!
- Replaced by a tree. Sad!
- Christ, where is the button to follow that fuc kin tree instead
- We have to get his doppelganger back to the black lodge so it stops posting dumb sh it online

ogólnie szkoda że to tak wyszło i go nie ma w serialu. Tak mamy jakieś głupie drzewo. Można sobie wyobrazić że gdyby nie ten cyrk, to to by były jego kwestie. Podobnie szeryf Truman. Gdyby tamten chciał grać to by nie było żadnego brata.