PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 27 tys. ocen
8,0 10 1 27455
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Witam. Czekalem wlasnie na taka wiadomosc. Dla wszystkich prawdziwych fanow Twin Peaks i w ogole tworczosci Davida Lyncha to super wiadomosc iz powstanie dalszy ciag. Jak myslicie, czy to bylo zaplanowane ze strony producentow, iz nastepne odcinki beda robic za 25 lat czy Lynch poprostu podlapal temat.... Lecz przygladajac sie blizej serialowi, wszystko wydaje sie byc tam idealnie zaplanowane i smiem wierzyc, znajac troche tworczosci Lyncha i jego zawirowany swiat iz on tyle czekal azeby zrobic dalszy ciag. Jezeli chcialby kontynuowac serial, dlaczego nie zrobilby tego rok pozniej dajac do zrozumienia, ze akcja dzieje sie 25 lat pozniej? On czekal 25 lat. To jest niesamowite. Tylko prosze nie porownujcie, ze starym Twin Peaksem. Zreszta po co ja to pisze, kiedy i tak zostaniecie wciagnieci do tego mroczno-dziwacznego swiata Lyncha.

ocenił(a) serial na 6
otrades

w założeniach miało być 5 sezonów serialu jeszcze w latach 90, więc nie wiem, czy tym razem lynch nie zła

ocenił(a) serial na 9
inthetardis

Kiedy przeczytalem Twoja odp tez pomyslalem w sumie tez mozliwe, poniewaz od 9 lat nie nakrecil zadnego pelnometrazowego filmu (brak pomyslu?), odgrzewanie kotleta ? Ehhhh jednak troche mnie to nie przekonuje bo jakaz to bylaby deska ratunku kiedy Lynch nie wchodzi w komercyjne kino. Mysle, ze on woli stracic pieniadze i zyskac podziw u garstki ludzi za to co robi niz zrobic komercyjny film i starcic swoich fanow, ktorzy sa z nim od lat. Szacunek mu za to. Swoja droga nie raz zapewne byl kuszony przez producentow do zrobienia jakiegos komercyjnego gniota grozy.