Mam do wszystkich takie pytanko. Otóż aktorka grająca Pienkową Damę zmarła 28 września 2015, a występowała do 15 odcinka 3 sezonu.
Bowie zmarł 10 stycznia 2016, jednak z nim niby nie udało się nagrać scen.
Ma ktoś jakieś informacje na ten temat?
Ze względu na zły stan zdrowia aktorki wcielającej się w postać Log Lady sceny z nią nagrano zapewne na samym początku zdjęć i to w krótkim okresie; zaś śmierć Bowiego była nagła i pewnie pierwotnie na planie miał pojawić się później
a do tego z tego co czytałem Bowie ukrywał że jest z nim źle, a w niektórych piosenkach z jego ostatniego albumu który wyszedł 2 dni przed jego śmiercią są wskazówki na temat tego że on wiedział że umrze.
no tak, Bowie był pewnie świadomy swojego stanu, jednak dla większości była to śmierć niespodziewana.
Oficjalna informacja wydana przez Iman 23.04.17 jest taka, że Bowie obejrzał pre-całość, ujrzał jaka kicha z tego się kroi i 9 stycznia, będac świadomym artystą, nakazał dopisać do testamentu usunięcie wszelkiej swojej obecności w tym dziele. Jedna "Tin Machine" w życiu wystarczy.
A kilka dni potem się wycofała z tego oświadczenia, tłumacząc, że przeciwnicy reżysera ją przekupili, by tak oznajmiła. Dodała, że mąż byłby zachwycony udziałem w tym projekcie, ale niestety nie doczekał...
Przecież Bowie uwielbia takie klimaty...On tu raczej jest wsadzony właśnie na siłe zeby uczcić jego pamieć.
Jakby nie chciał swojego wizerunku to by nie było też restrospekcji i starych scen...Taki karzeł np nie zgodził sie na udział w 3 sezonie i co nie ma go nawet przez sekunde....
Wiec nie opowiadaj bzdur bo mogli też puscić plotke że Lynch obsikał Bowiego i sie pogniewali też byś uwierzył.
Dzięki za przypomnienie starych, dobrych czasów.
I pytanie, ponieważ wytrwałem tylko do 9 odcinka - wstawili coś z Bowiem?