PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 27 tys. ocen
8,0 10 1 27445
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Ray & Darya

ocenił(a) serial na 10

Dla spostrzegawczych. W pierwszym odcinku Evil Cooper przychodzi do leśnej chaty, by zabrać ze sobą Daryę i Raya. Parada dziwnych fizjonomii w obejściu ;) Chodzi mi o scenę, kiedy żegnają się ze swoim rodzeństwem. Czy to rodzeństwo - nie wiem - tak to wygląda. Darya żegna się z czułością. Ray już nie. Nie podaje ręki bratu. Ten Ray to szemrany, cwany typek. Darya padła ofiarą strachu i resztek dobra.

ocenił(a) serial na 10
Gregory_P

Lubię Twoje komentarze odnośnie "Twin Peaks" ;)
Scena w chacie z paradą dziwadeł z pierwszego odcinka to jedna z lepszych scen tego sezonu, mam nadzieję, że ich jeszcze zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
GregoriusJ

Oby! ;)

ocenił(a) serial na 10
Gregory_P

I co ja mam zrobić? Lubię starego, dobrego choć nieco spowolnionego Coopera, ale i Złemu chce się kibicować :P Za "truskawkę", za rozmowę z Gordonem, za "At Your House". Dylematy!

ocenił(a) serial na 5
Gregory_P

Ja też tego "niedorozwoja" Coopera uwielbiam w tej nowej szacie. Jest pocieszny ale widzę że dużo ludzi ma już tego dość jak on się zachowuje i ile to potrwa. Mnie tam to pasuje na razie jak to się rozwija.

ocenił(a) serial na 10
vincent866

Ważne, że nie powielili starego Coopera, tylko wyposażyli go w nową właściwość. Jest na stałym łączu z "Red roomem", ma nieziemską siłę w łapie i być może zyskał przez to coś, czego paradoksalnie nie miał kiedyś :)

Gregory_P

Zdecydowanie zyskał...farta w kasynie ;-)