PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 27 tys. ocen
8,0 10 1 27445
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Woodsman?

ocenił(a) serial na 10

Ciekawi mnie tajemnicza postać, która pojawiła się w 2 i 7 odcinku serialu (chodzi o tego "bezdomnego", który wszedł do kostnicy z elektrycznością - taki wydawał dźwięk jak aż szedł). Czy to nie może być osobnik, którego grał (a raczej minął na moment) Jurgen Prochnow w "Ogniu krocza ze mną"? Kim jest? Ktoś napisał, że to może mąż Pieńkowej Damy. Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
ABEL

Masz świetną koncepcję! Mąż Margaret!

Pamiętasz zarośniętego Typa spod śmietnika z niebieską kostką z MULHOLLAND DRIVE?

ocenił(a) serial na 10
Gregory_P

Dokładnie o nim pomyślałem! Nowe Twin Peaks to taki Lynch w pigułce. Z każdego jego filmu po trochu znalazło się w tym cudownym serialu. A jeśli chodzi o owego "bezdomnego", bałem się, że reżyser zapomniał o nim po 2 odcinku. Cieszy mnie, że powoli być może dochodzimy do czegoś. Oczywiście Lynch pozostawi zapewne po sobie niedopowiedzenia, gdy dojdziemy do końca. Niezwykłe jest to, że każdy odcinek mnie zadziwia. Magia to?

ocenił(a) serial na 10
ABEL

Oj tak. Każdy poniedziałek stał się przygodą i czymś, na co się zwyczajnie czeka. Kiedy ostatnio tak człek czekał na poniedziałek? ;)