Dawno nie miałam tak mieszanych uczuć po obejrzeniu czegokolwiek. Z jednej strony wszystko jest metafizyczne, wyjęte z alternatywnej rzeczywistości, daje niepowtarzalne poczucie niepokoju, ale z drugiej niestety w środku nadal czekałam na szczęśliwe zakończenie, aby w końcu wszystko było w porządku. Wiadomo, że u DL próżno tego szukać. Jedno jednak muszę przyznać: jedyne w swoim rodzaju przeżycie obejrzenia tego po raz pierwszy :) Więc tak czy siak, wielki ukłon dla twórców.
To prawda dla mnie to też była nie lada przygoda...Polecam usiąść z dobrymi drugami i obejrzeć czałość...Jazda gwarantowana.
Są jakies przecieki na temat 4 sezonu na szczeście ....Widziałam tabelke w której jakiś pracownik stacjii czy czegos zwiazanego z telewizja wrzucił 4 sezon i podobno ma miec 3 odcinki epizody....Jesli to prawda moze to bede epizody po 100 minut i w tym sezonie Lynch nas przygotowywał dajac po 2 odcinki na poczatek i koniec...Nie wiem mam nadzieje ze to prawda...
Podobno tez jacys fani wyciagneli na spotkaniu z obsada juz w 2015 ze kolejny sezon ma być...i nawet podobno został w jakiejś czesci nakrecony...