Zakończenie totalnie mnie zdziwiło ale i bardzo mi się podobało. Gdyby wszystkie odcinki sezonu były takie jak moje trzy ulubione (trzy ostatnie) lubiłabym ten serial jeszcze bardziej. Z początku przyznam, że nawet się nudziałam, ósmy odcinek był dla mnie bardzo trudny ale koniec końców cieszę się, że dotrwałam do końca i mogłam podziwiać dzieło twórców:) Na prawdę udana kontynuacja! Szkoda (a może i nie), że na czwarty sezon nie ma co liczyć.
ostatnie odcinki są już praktycznie tylko o Dale i Laurze nie ma tych przeskoków ,,zobaczmy co u Hanka"....I wszystko ogląda sie już jak prawdziwy film a nie serial w którym trzeba pokazać coi chwila jakiegos bochatera...Według mnie tez właściwa akcja to pierwsze 4 odcinki i ostatnie 4 odcinki to co sie dzieje miedzy nie ma wiekszego sensu ale oczywiście jest dosyć ciekawe ale zrobione tylko po to zeby ten serial wydłużyć.
Moze w 4 sezonie bedzie 8 odcinków tka jak w pierwszy sezonie a może 3 episody bo takie tez chodza słuchy...Ja bym chyba wolała 3 episody po 100 minut taka mała trylogia na koniec...Chociaż 5 sezon oczywiscie tez mile widziany i 6 także. i 7 tez nawet 8.