PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 27 tys. ocen
8,0 10 1 27445
8,9 29 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks
elektrokofewarka

Witam:)

co będzie w następnym odcinku? czy Gordon Cole zobaczy w tv/gazecie reportaż o bohaterskim agencie ubezpieczalni Dougim Jones? ;)

elektrokofewarka

mam lepsze pytanie kiedy wróci prawdziwy Dale Cooper?

ocenił(a) serial na 10
dante_99

ja tez na to czekam najbardziej

ocenił(a) serial na 10
dante_99

Jak powiedział Mike: "teraz jeden z was musi zginąć". Wydaje mi się, że skoro zły Cooper zginął, prawdziwy Dale może odzyska tożsamość. (wiem, że zmartwychwstał po tym całym voodoo, ale kto wie co to wniosło w związku z Dougiem.

ocenił(a) serial na 10
ganesa

Może dlatego nie było w odc 8 ukazanego wątku z Cooperem. Lynch lubi trzymać w niepewności. W jednym teaserze było widać jako dobry Cooper prowadzi samochód. Czekam na moment gdy wreszcie wróci agent Cooper.

dante_99

8 odcinek można potraktować jako swoiste przesilenie, teraz pewnie akcja przyspieszy :)

elektrokofewarka

Bedzie sie 'bardzo duzo' działo, dokładnie tak jak w ośmiu ostatnich :]

marianzestawow

coś się zaczęło dziać:

https://www.youtube.com/watch?v=M5ft_qkLyRA

;)

ocenił(a) serial na 10
elektrokofewarka

W Czarnej Chacie przesilenie ;)

ABEL

jak tak dalej pójdzie to agent Cooper pojawi się w ostatnim odcinku...

elektrokofewarka

Ja sie juz z tym pogodziłem i ogladam to bez większego zaangażowania i napinki. Nie ma to jak całe życie czekać na powrót kultowej postaci a w zamian dostac debila Dougiego.

Fass_

wątek pt. "Dougi" nie jest zły ale najwyższy czas aby pojawił się stary dobry Cooper :)

użytkownik usunięty
elektrokofewarka

Ależ pojawił się, w odcinkach 1, 2 i 3. Co prawda stary też jak najbardziej, ale nie w tym kontekście. Wątpię, by powrócił mu ten ochoczy charakterek sprzed 25 lat, to by było mocno naciągane. Tyle czasu w Czarnej Chacie może komuś w końcu zrobić wodę z mózgu (co poniekąd się stało).

co do "ochoczego charakteru" pełna zgoda, ale mamy 9 odcinek i centralna postać serialu wciąż lunatykuje ;)