Witam:)
co będzie w następnym odcinku? czy Gordon Cole zobaczy w tv/gazecie reportaż o bohaterskim agencie ubezpieczalni Dougim Jones? ;)
Jak powiedział Mike: "teraz jeden z was musi zginąć". Wydaje mi się, że skoro zły Cooper zginął, prawdziwy Dale może odzyska tożsamość. (wiem, że zmartwychwstał po tym całym voodoo, ale kto wie co to wniosło w związku z Dougiem.
Może dlatego nie było w odc 8 ukazanego wątku z Cooperem. Lynch lubi trzymać w niepewności. W jednym teaserze było widać jako dobry Cooper prowadzi samochód. Czekam na moment gdy wreszcie wróci agent Cooper.
Ja sie juz z tym pogodziłem i ogladam to bez większego zaangażowania i napinki. Nie ma to jak całe życie czekać na powrót kultowej postaci a w zamian dostac debila Dougiego.
Ależ pojawił się, w odcinkach 1, 2 i 3. Co prawda stary też jak najbardziej, ale nie w tym kontekście. Wątpię, by powrócił mu ten ochoczy charakterek sprzed 25 lat, to by było mocno naciągane. Tyle czasu w Czarnej Chacie może komuś w końcu zrobić wodę z mózgu (co poniekąd się stało).