aaa wybacz, myslalam ze bedzie dodane jako oddzielny serial a jest jako kontynuacja starego, dzieki za wyprowadzenie z błedu :)
Przejedź się na krakowską giełdę RTV na ul. Balickiej - tuż za Bronowicami - byłem, kupiłem cały serial z polskim lektorem za 40 zeta - zacząłem właśnie oglądać
Myślę, że w każdym większym mieście istnieje takie miejsce jak giełda przyciągająca złodziei wszelkiej maści - ja jeżdżę na nią od wielu, wielu lat - można tam kupić praktycznie wszystko - pirackie filmy, płyty muzyczne, wyrwane z samochodów odtwarzacze cd/mp3, noże, gaz łzawiący, płyty analogowe, hurtowo orzeszki ziemne, w okresie zimowym sprzęt narciarski - ot swoista egzotyka z klimatem peerelowskiego wręcz bazaru...
Cóż w asortymencie dominują pirackie filmy i płyty, tzw. złom komputerowy, laptopy i audio-video (można w dobrej cenie upolować niezłe głośniki i zestawy kina domowego), kilka lat temu było kilka stoisk z samochodowymi odtwarzaczami CD/MP3 (wyraźnie kradzionymi, sądząc po zwisających kablach - obecnie jest tego mniej, bo spadło zapotrzebowanie, większość produkowanych samochodów ma montowany przyzwoitej jakości fabryczny sprzęt audio, a takiego zwykle się nie kradnie), telefony komórkowe (używane i pewnie też kradzione), reszta to przysłowiowy szwarc, mydło i powidło - od wspomnianych orzeszków po zegarki, płyty winylowe, narty czy pałki teleskopowe i noże...