PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725199}
8,0 28 tys. ocen
8,0 10 1 27863
8,7 31 krytyków
Twin Peaks
powrót do forum serialu Twin Peaks

Mam jakieś dziwne wrażenie,że Becky jest córką Coopera i Annie. Porostu Bobby i Shelly chcą ją uchronić przed Złym Cooperem. Możliwe,że poprosił o to sam major Brigs. A co do Annie nie wiem czy Coop ja zabił czy też odeszła.

batesmotel27

jest córką Audrey, która bezdzietnie zgineła w ostatnim odcinku .. chociaż nie, ona miała syna jak niektórzy piszą w różnych tematach, mimo że zgineła w ostatnim odcinku :]

ocenił(a) serial na 10
marianzestawow

Ale Audrey nie zginęła w ostatnim odcinku co potwierdzają chociażby "Sekrety Twin Peaks" :)

ocenił(a) serial na 8
rambocyc

Dokładnie a Becky jest dla mnie taka mieszanka w wyglądzie Coop Annie.

ocenił(a) serial na 10
rambocyc

Przeżyła wybuch bomby, która rozwaliła cały bank?

ocenił(a) serial na 10
Dzemen

SPOILER SPOILER Z SEKRETÓW TWIN PEAKS

"... Po wybuchu pannę Horne znaleziono nieprzytomną, ale żywą w ruinach piwnicy. Przewieziono ją na OIOM do szpitala im. Calhouna. Jej stan jest krytyczny. Inny świadek twierdzi, że kiedy transportowano ją na noszach do karetki, zauważył na jednym z jej nadgarstków kajdanki. Członek ekipy ratowniczej potwierdził później w rozmowie z nami, że pannę Horne znaleziono w pobliżu otwartych drzwi skarbca, które mogły przynajmniej częściowo osłonić ją przed eksplozją. Jego zdaniem pannę Horne mogła także celowo osłonić jedna z ofiar wybuchu, Pete Martell, którego znaleziono leżącego na niej, Pan Martell zginął na miejscu... "

rambocyc

ale to nie ma moim zdaniem żadnego znaczenia .. to jest kontynuacja serialu a nie czegoś innego - chyba że Lynch totalnie zwariował :] Co prawda Horne przeżył jak widać w 3 serii, ale on się jakby nie było tylko uderzył .. natomiast tam gdzie była Audrey to tak pierd***ęło, że nie było co zbierać .. moim zdaniem została na zawsze pogrzebana i nie ma szans żeby kobiecina potomstwa narodziła :]

ocenił(a) serial na 6
marianzestawow

Przecież "Sekrety Twin Peaks" wchodzą w całą serię, to nie jest jakaś fanowska książka. Poza tym Audrey jest potwierdzona w obsadzie.

marianzestawow

Jak się nie ma pojęcia o czym się piszę to się nic nie piszę, a nie sieje bzdury. Audrey przeżyła i potwierdzenie tego jest w książce tak jak już wszyscy tu pisali. Książkę napisał Mark Frost więc nie ma w niej żadnych teorii spiskowych, a jedynie fakty i wyjaśnienia na temat serialu.

cruzo_Alex7

No to super. Może powstało ze 20 książek, zmieniających wszystko i wszędzie. Jeżeli to jest kontynuacja serialu tv to tak powinno pozostać. Nie interesują mnie ksiażki, wiem co widziałem : ] Widziałem, że zdrowo pierd***ęło i nie było co zbierać w promieniu kilkunastu metrów. Jeżeli Linch pogrywa w gierkę, że kupujcie moje książki bo może wyjść kolejny serial i zostaniecie od nowa nawiedzeni moimi niedorzecznymi wyjaśnieniami .. to ja wysiadam na najbliższym peronie. Po co oglądac coś co kupy sie nie trzyma : >

ocenił(a) serial na 10
marianzestawow

Audrey jest potwierdzona w tym serialu, są nawet oficjalne zdjęcia.

ocenił(a) serial na 10
marianzestawow

Nie wiem co ci sie kupy nie trzyma, ona była dalej te kilkanascie metrów co najmniej, i po drugiej stronie drzwi,. Ludzie cało wychodza z kompletnie skasowanych samochodów, a widziałam film o m. in. gosciu po którym przejechał walec drogowy, i facetwyszedl z tego prawie nietkniety- tzn obrazenia głowy i nogi