PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666008}

Twisted

2013 - 2014
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3573
Twisted
powrót do forum serialu Twisted

Nie wiem, czy też macie takie wrażenie, ale ja jestem przekonana, że Danny i Jo są rodzeństwem,
dlatego Danny ją tak chroni i nie jest nią zainteresowany jako dziweczyną.

ocenił(a) serial na 8
joannamyk

O tym samym pomyślałam! Biorąc pod uwagę zawiłe relacje pomiędzy matką Jo a ojcem Danny'ego :) chociaż nie wiem, czy by to nie było zbyt proste rozwiązanie...

ocenił(a) serial na 8
joannamyk

Mi taka myśl też pojawiła się jakiś czas temu w głowie. Dodatkowo to co w odcinku 10 powiedział Jo. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że to ojciec Dannego zabił tą ciotkę, a Danny tylko chciał ochraniać ojca, który był dla niego wzorem - miał trudne relacje z matką. Lub też ciotka wyjawiła Danemu prawdę o Jo, a ten uznał, że musi ją przed tym chronić?

joannamyk

nie wiem czy zauważyliście, ale ojciec Dannego był HINDUSEM. jakim cudem miałby być ojcem niebieskookiej, jasnoskórej blondyneczki Jo?

ocenił(a) serial na 8
malaga510

nie zawsze dzieci są podobne do obydwóch rodziców, więc Jo mogła się wdać w matkę, a Danny w ojca :)

ocenił(a) serial na 6
sympathy_

jest coś takiego jak dominujące geny... to tylko serial ale w prawdziwym życiu coś takiego nie jest możliwe, z genetycznego punktu widzenie nią miała by prawa być blondynką z takim odcieniem skóry ale mało sie chyba w serialach tym przejmują wystarczy zobaczyć Bay z Switched at birth latynoskie korzenie to nie wiem gdzie u niej widać - szczególnie ze aktorzy który graja jej rodziców to typowi latynosi z wyglądu.

sympathy_

@sympathy: kolor skóry to nie to samo co dziedziczenie zadartego nosa po mamie a odstających uszu po tacie. nie ma opcji, żeby córka była tak jasna, mając ojca Hindusa. wiem, że seriale mało mają z życiem wspólnego, ale to trochę tak, jakby Nicole Kidman grała córkę Morgana Freemana- za mocno naciągane.

malaga510

Totalnie zgadzam się z Twoją opinią. Jo nie może być córką Vika, ale kto tam wie co chodzi scenarzystom po głowie.

joannamyk

całkiem możliwe bo przecież widziałem kiedyś program że biała kobieta spała z murzynem urodziła białe dziecko a pózniej to dziecko miało swoje dziecko co było mulatem .

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Jest różnica w dziedziczeniu z dwóch różnych ras i z jednej.
Hindusi w większości zaliczają się do rasy białej i niestety z takim wyglądem Jo nie ma szans być córką Vikrama. Oczywiście twórcy mogliby to nagiąć, ale wtedy raczej Tess inaczej zareagowałaby na fakt, że jej córka zakochała się w swoim przyrodnim bracie :P bo jeśli Jo byłaby córką Vika i Danny by o tym wiedział, to nie ma opcji, że Tess nie :D