spoilery wszystko co chcecie wiedzieć o telenoweli
Czy warto ją oglądać? Jest ciekawa? Czy jest podobna do poprzednich telenowel ,które były na czwórce np Dzikie serce, Kotka, Nie igraj z aniołem? Czy są w niej wątki sesacyjne, kryminalne ?Czy jest raczej spokojna? Czy bohaterowie są ciekawi czy nudni.Ma inny klimat niż telenowele Televisy?
1 Czytałem że główny bohater na skutek wypadku będzie niewidomy czy odzyska wzrok ? 2 Jego kulawy brat Rodrigo będzie dobry czy zły ?
Zrobili taki głupi motyw, żeby ją usunąć z serialu i sparować Venessę z Chuyem, co mi się nie podoba.
Do Acapulco wyjedzie w 16/17 odcinku zeby odzyskać Dawida/Diega. Gdy bd pod domem Diega przestraszona bedzie chciala uciec przed taksowkarzem, bo nie bd miala mu jak zapłacić, a ochroniarz jej nie bd chcial wpuścić do domu Diega. Wtedy wpadnie pod samochod Diega, a on zawiezie ja do szpitala (Diego wgl nie pamieta Olvido) i tam okaże sie, ze jest ona ciazy i bd prosila Diega zeby ja zatrudnil w domu jako sprzątaczke odc ok 17/18 (Olvido bd chciała zeby sobie ja przypomniał)
W 69 odcinku Rodrigo zmartwychwstanie i Diego wyrzuci całą diabelską rodzinkę ze swojego domu, czyli Iran, Angustias , Nelsona i Vanessę.
Vanessa z Chuyem
Ricardo z koleżanką Julii
Marthita z Tacho ( czy jak się to pisze )
Pancho z Weronicą
Iran- dekapitacja
Angustia popełni samobójstwo- utopi się w morzu
David zginie ochraniając Olvido
Nelson za kratami
Eufrasia wydłubie sobie oczy i skończy w psychiatryku
Rachela się zmieni i będzie dobra
Oczywiście Diego z Olvido + synek Diega i Olvido i córeczka Iran i Diega
Sorki- tam miał być Rodrigo a nie Ricardo:P
On najpierw był zakochany w Iran, potem pokochał Vanesse, ale ta zostawiła go "przed oltarzem" i w ostatnim odcinku spotkał swoją znajomą i ona towarzyszyła mu na ślubie Diega i Olvido
Zastanawiam się dlaczego Olvid trafi do psychiatryka, czy czegoś takiego? Przeglądałam na yt filmiki z tel i natknęłam się na takie sceny. Ktoś coś...?
Trafi do psychiatryka po porwaniu jej synka Diegita. Nelson i jego kumpel uprowadzą Olvido z synkiem, ją postrzelą, a Diegita wywiozą do przytułku prowadzonego przez zakonnice.
Wujek Diega zatrudni detektywa, aby zbadał sprawę Olvido, jej zycie i czy mówi prawdę. Na początku Diego nie chciał przeczytać informacji zdobytych przez detektywa. Ale po jakimś czasie to zrobił i tam były relacje mieszkańców wioski, którzy potwierdzili, że Olvido opiekowała się Diegiem po jego wypadku i byli zakochani. Była też relacja księdza , przed którym wyznali sobie miłość. I czytając to wszystko Diego będzie miał urywki tych wydarzeń przed oczami, aż w końcu przypomni sobie wszystko.
A w jakim odcinku mniej więcej się to potoczy? I co Diego postanowi po przeczytaniu tych informacji?
Nie pamiętam dokładnie, ale to chyba były odcinki 40-43.
Postanowi ją odnaleźć, ale Olvido zabroni Ulisesowi wyjawiać miejsca jej pobytu. Jednak póżniej Olvido uświadomi sobie, że jej synek ma prawo znać ojca i postanowi pojawić się na ślubie Diega i Iran, aby w nim przeszkodzić. Niestety z winy Eufrasi synek Olvido trafi do szpitala , a ona i Armando wpadną w poślizg i nie dotrą na ślub. Diego ożeni się z Iran, ale potem odnajdzie Olvido i będzie chciał z nią być, ale ona się nie zgodzi zważywszy na jego sytuację(żonaty). Mimo wszystko będą się w miarę dogadywać. On ciągle będzie odwiedzać ją w kwiaciarni, Diegitowi będzie kupował prezenty, a Iran będzie chodzić nabuzowana:P
Pancho pojawi sie na ślubie i wyzna prawdę, że kłamał że to niby on jest ojcem dziecka Olvido. Ale będzie już za późno bo ślub sie odbył. Diego odnajdzie olvido bo dowie się ze diegito jest w szpitalu i pojedzie tam i po raz pierwszy nazwie Diegita swoim synem
Skoro sobie przypomniał i chciał ją odnaleźć to po jakiego grzyba brał ślub z Iran. Poza tym jego matka i wuj oraz brat dopuścili do tego? Ten serial jest tak fajny jak i głupi. A w okolicach jakiego odcinka Diego będzie z Olvido tak już normalnie? I skąd Ty to wszystko wiesz? Czyżby doskonała znajomość j. hiszpańskiego? Jeśli tak to gratulacje i zazdroszczę bo chciałbym ten język znać i pochłaniać takie seriale i wreszcie Czerwonego Orła :)
Tak, znam hiszpański i dlatego, a przyznam szczerze że serial jest wciągający, ale początek jest dość nudny. Dopiero potem sie akcja rozkręca.
Diego wziął slub z Iran bo obiecał to bratu na łożu jego "śmierci". Choć pewnie gdyby odnalazł Olvido to ślubu by nie było..
Iran chciała pozbyc sie Rodrigo, wiec podala mu truciznę. Rodrigo jeszcze wtedy kochał Iran i myślał że jest dobra, więc umierając poprosił Diega,aby ten wziął z nią ten ślub. No i Diego widząc brata umierajacego zgodził sie na to, niestety
Tak, przeżyje. W następnych odcinkach od 55 do sześciedziąstego któregoś zostanie to wyjaśnione przez samego Rodriga.
Masz rację, nie wiem po co Diego się żenił z Iran. Obietnicą obietnicą no ale są ,jakieś granice...