Już nie mogę się doczekać. Mógłbym oglądać ten serial w nieskończoność, a i tak by mi się nie znudził.
hejka :P jestem madzia... szukam od dawna tej piosenki z Tygrysow Europy ktora pojawia sie zazwyczaj na koncu odcinka...niestety nie moge jej nigdzie znalezc i mam do Ciebie prosbe. czy moglbys wyslac mi ja na meila? z gory bardzo dziekuje :-) a to moj email: buziaczek88@o2.pl
serdecznie pozdrawiam z Olsztyna
Hej! Chodzi Ci o piosenkę "Zigaretten nach Berlin" Janusza Rewińskiego, czy o ten utworek instrumentalny lecący na końcu w odcinkach 1-8? Bo jak o ten instrumentalny, to załadowałem go na Rapidshare w 2 wersjach. W temacie rozpoczętym przez Footixa znajdziesz linki. Wystarczy, że klikniesz w nie i wyświetli Ci się strona Rapidshare, potem musisz kliknąć w zakładkę z napisem Free na dole po prawej stronie. A potem to już musisz tylko chwilkę odczekać, aż wyświetli ci się komunikat o pobieraniu - to proste ;-) Chyba, żebyś sobie nie dała rady to napisz tutaj, a ja wyślę Ci to na maila ;-) Pozdrawiam.
Witam serdecznie. Probowalem z tym rapidshare ale cos nie poszlo. Bardzo prosilbym o przeslanie piosenki Zigaretten nach Berlin na moj mail: ezechiel13@wp.pl. Bede niezwykle wdzieczny.
Pozdrawiam