Mam go na dwóch kasetach VHS w dość dobrej jakości. Właśnie zgrywam całość do komputera. Ale nie bójcie się - nie zgrywam tanią kartą TV czy badziewnym grabberem na USB... Korzystam z profesjonalnego konwertera Canopus a kasety odtwarzam jednym z lepszych magnetowidów montażowych Panasonic z korekcją podstawy czasu.
Powiedzcie mi tylko, ile jest odcinków tego serialu. Wolę się upewnić zanim odpowiednio podzielę odcinki na płyty DVD ;)
Hej,
odcinków jest osiem,
właśnie skończyłam oglądać te z polskim dubbingiem,
pojawiły się w sieci dość niedawno i widać, że dubbing był doklejany do - najprawdopodobniej wersji oryginalnej, bez lektora.
głos - a właściwie muzyka i tło audio jest zniekształcone, jednak głosy aktorów dubbingujących są nadal w dobrej jakości - jednak są w tych nagraniach "dziury" kilkuminutowe - bez dubbingu i lektora.
poza tym, jeśli o serial chodzi, to w sumie mało zaskakująca fabuła.
wielkie brawa dla polskich aktorów za dubbing :)
A czy to jest ten serial, gdzie Ci dwaj bracia się bili i ten starszy spadł ze skarpy w dół i się zabił, a jakiś czas potem ta żona znalazła medalik, który podarowała temu młodszemu? Bo kojarzę z dzieciństwa taki serial i nie wiem czy to ten, od dawna go poszukuje..
Pamiętam jeszcze, że ten starszy brat poznał swoją żonę w jakimś sklepie czy galerii, spojrzał na nią i powiedział od razu, że chyba się w niej zakochał..
tak to ta historia z medalikiem i z braćmi na skarpie
link do wersji z lektorem pl
vidya_balan/*e2*96*a0+seriale/*e2*97*8f+tylko+manhattan