PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=177633}
5,7 11 tys. ocen
5,7 10 1 10810
4,5 6 krytyków
Tylko jedno spojrzenie
powrót do forum serialu Tylko jedno spojrzenie

Na wstępie dodam, że pierwszy raz cokolwiek kometuję w internecie.
Wielokrotnie korzystam z filmweb jako bazy po świecie filmu.
Po tak niskich ocenach serialu "odpaliłem się" i postanowiłem napisać.
Jak w tytule stwierdzam, że osoby/krytycy udzielający się na tym portalu muszą mieć jakieś zaburzenia psychiczne spowodowane niskim miemaniem o sobie, zakompleksieniem i brakiem czerpania radości z życia.
Przez takie osoby nigdy bym nie oglądnął jak najbardziej porządnych dobrych filmów, które zapadają w pamięci na długo.
Gorący apel do ludzi mających swoje zdanie. Nie sugerujcie się niskimi notami filmów na tym portalu, które tutaj są standardem lecz przy wyborze filmu kierowali się intuicją i swoim rozumem.
Serial godny uwagi.

ocenił(a) serial na 6
Geso

Dokładnie. Niestety coraz więcej seriali tutaj ma zaniżone oceny przez zakompleksionych polaczków. A oceny serialu szkoda, bo widać za granicą bardzo się podoba.

ocenił(a) serial na 7
Geso

Zgadzam się w 100%. A najbardziej nie ufam tym którzy dają ocenę "1" dla danej produkcji. Ludzie na siłę chcą być kontrowersyjni, do bólu krytyczni, brutalni, tylko dlatego że coś im się w filmie nie podoba. A przecież skala od 1 do 10 daje szersze możliwości oceny. 1 totalny gniot, wodorosty i od 2-4 również można ocenić film jako słaby dostrzegając mimo wszystko jakiś zarys ciekawej historii, dobrego aktorstwa, czy fajnych epizodów. Jeśli ktoś widzi to czarno-bialo i szasta jedynkami na prawo i lewo nie jest po prostu poważny i takie osoby traktuje jako ludzi z zaburzeniami psychicznymi, którzy na siłę chcą obniżyć ocenę danego filmu.

Geso

Serio? Przecież ten serial jest tak niespójny, drętwy, nielogiczny że szok. A o aktorach to już nie wspomnę. Książki Cobena są krotko mowiac średnie, ale ten serial pobił na głowę inne produkcję oparte na tym autorze.

ocenił(a) serial na 4
marta_fabisiak

Dokładnie. Po obejrzeniu kilku odcinków weszłam na filmweb, żeby sprawdzić czy tylko ja mam ciary z zażenowania jak słaby jest ten serial czy są też inni.

ocenił(a) serial na 9
Geso

dodałam ocenę, a potem zerknęłam na forum. Czyli się nie znam, Ale czy się tym przejęłam? Nie. Nie oglądam thillerów, nie czytam takich książek, bo się nie potrzebuję bać w życiu. Serial na Netflixie polecił się sam to włączyłam. I mi się podobał. Mimo, że nie tylko nie lubię tego gatunku, ale i nie przepadam za Dębską. Po prostu nie klika mi ta aktorka. Ale co ją widzę w jakimś filmie, czy serialu to zmieniam zdanie. Ale jak piszę: nie znam się na tym gatunku, nie wiem, jak to powinno wyglądać.