PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Emisja w TVP2 od 26 lutego o 17:05.

durczog

Znowu turecki serial !!!
Ile k..a można

ocenił(a) serial na 1
giovanni50

ech... ano, a już mi apetytu narobili na coś innego a tu znowu Turecki :/

durczog

Jak była era brazylijskich telenowel, tak teraz tureckie ;/

ocenił(a) serial na 1
Neils

Ech, a już miałam taką wielką nadzieję że Tvp2 pójdzie za ciosem i po "Cesarzowej Ki" też jakąś Dramę wyemituje :(

To jest takie kurcze niesprawiedliwe :( np Brazylijskie a teraz Tureckie seriale wszystkie kanały puszczają a Azjatyckich nikt na stałe :( do tej pory w polskiej telewizji tylko trzy Dramy były emitowane! :(

Czemu choć jeden kanał nie mógłby mieć takiego cyklu w programie? :( przecież ludzie, nie wszyscy muszą lubić i oglądać to samo! :(

durczog

O czym to jest ? Ja tam lubię tureckie seriale lepsze niż Klany itp. chociaż Cesarzowa Ki też była w miarę dobra.

F_A_N_T_A_Z_J_A

Streszczenie z telemagazynu: Jest trochę spoilerów po koniec, więc jak nie chcesz o nich wiedzieć to przeczytaj do "Pragnie znaleźć tu pracę i zacząć nowe życie."

"Fabularny wątek serialu "Tylko z Tobą" koncentruje na miłosnych perypetiach i przeżyciach, jakich doświadcza młody i bogaty biznesmen ze Stambułu. Yigit Kozan (Tolgahan Sayisman) odnosi sukcesy zawodowe, ma pieniądze, ogromny dom i twardo stąpa po ziemi. Nigdy nie wierzył w prawdziwą miłość i nigdy nie przypuszczał, że może się w kimś zakochać. Dlatego zgadza się poślubić córkę swojej ciotki, Iclal (Safak Pekdemir), której w ogóle nie darzy uczuciem. Całą swoją uwagę skupia na dziecku i poświęca się pracy. W końcu uświadamia sobie, że nie może tak dłużej żyć. Żąda więc rozwodu. Ale Iclal woli raczej umrzeć niż pozwolić odejść mężowi. Ostra sprzeczka w samochodzie ma tragiczny finał.

W wyniku wypadku poważne obrażenia odnosi żona, która zapada w śpiączkę. Synek Mert (Poyraz Bayramoglu) wierzy, że jego mama teraz przebywa w niebie. Dla Yigita żona umarła. Tymczasem niespodziewanie pojawia się ta druga. Nur (Amine Gulse) jest młoda i piękna, mieszka w Adanie na południu Turcji. Kiedy jej rodzice umierają, dziewczyna przyjeżdża do Stambułu, do ciotki. Pragnie znaleźć tu pracę i zacząć nowe życie. Okazuje się, że ciotka Nur jest gosposią w domu Yigita. Kiedy on i ona poznają się, zakochują się w sobie od pierwszego wejrzenia. Ale Ygit nie może wyjawić Nur, że jest w związku małżeńskim, a jego żona od prawie trzech lat pozostaje w stanie wegetacji. Nieświadoma całej sytuacji Nur zgadza się wyjść za niego za mąż. Yigit i Nur pobierają się w tajemnicy przed całą rodziną, niechętnej temu związkowi. Niespodziewanie Iclal budzi się ze śpiączki…

Co zrobi Nur, gdy dowie się, że Ygit ma żonę? Czy mu wybaczy? Czy mają szansę na wspólne życie? Czy odnajdą szczęście? "

jagodajulia

Dzięki wielkie jagodajulia za streszczenia zaciekawiło mnie :)

F_A_N_T_A_Z_J_A

Nie ma za co ;)

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

Najgorszy turecki serial

tyska98

Dlaczego tak uważasz?

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Nie wchodz w dyskusje z tyska dla wlasnego dobra bo dziewcze mlode i sfiksowalo na punkcie serialu i zle na cale swiat ze Yigit kocha Nur.

lokma

Cooo? hahahaha Dzięki za ostrzeżenie ;)

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

Zawsze sfiksowała, nie ma prawo już do własnego zdania. Bo juz jestem nie normalna brawo. Wszyscy którzy nie lubią tylko z tobą sa nienormalni ? Ja lubię np.Kiraz Mevsimi z telenowel tureckich, a ogólnie Prawdziwe uczucie.Ale nie będę się kłócić bo i tak jestem nienormalna.

ocenił(a) serial na 9
tyska98

Po prostu pewnych rzeczy nie zrozumiałas mając 18 lat ;)..żyć z kobietą która się poslubilo z przymusu i której nie kocha się dałabys radę ? Czy wolalabys żyć z osobą która pokochalas??

ocenił(a) serial na 1
maja9128

Na pewno , bym nie zostawiła męża w śpiączce

tyska98

W takiej jednej telce latino mąż zostawił żonę w śpiączce mimo, że na początku ją kochał, więc nie wiem, co jest gorsze.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Skoro jej nie kochał to tak czy siak i tak by się z nią rozwiodl a pojawienie sie nur tylko przyspieszylo to.niewiadomo czy wgl by się iclal obudziła a być z kimś tylko z litości nie jest fajne

maja9128

Już przed wypadkiem chciał rozwodu. Ale z drugiej strony bycie z kimś, bo tak mu ciotka kazała też wg mnie nie jest fajnie.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

o tym wlasnie mowie,ale trucie dziecka zeby wyladowalo w szpitalu lub rozchorowalo sie by tylko mogla byc blisko yigita a yigit blisko nich to tez jest podle.gdyby naprawde tego nie chcial to by nie wzial slubu z KUZYNKA!! DLA MNIE TO KAZIRODZTWO ;/ Iclal chora z milosci nie widzi tego kto ja tak naprawde kocha a Yigit tez slepy ze nie widzi ze swoim skakaniem z kwiatka na kwiatek rani osobe ktora tak naprawde kocha..Nur.

maja9128

U nas ślub cywilny z kuzynką też jest dozwolony, aczkolwiek dla mnie to jest (prawie jak) kazirodztwo.
Yigit raczej nie skacze z kwiatka na kwiatek, ale swoim zachowaniem najbardziej krzywdzi Nur.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Na innym temacie pisałam ze on ma na wyjścia oficjalne ex Zone nr 1czyli iclal a do poniżania szarpania i awantur ex Zone nr 2 czyli Nur..dla mnie to chore co on wyprawia z każdym odcinkiem coraz bardziej ja poniża