Podoba mi się styl ubierania się Nur, Iclal i Elmas. Ygit tez niczego sobie, ladnie mu w tej niebieskiej koszuli :)
Yigit z pierwszego sezonu wgl był dużo fajniejszy niż później...łącznie z fryzura..wraz z rosnacym czubem na głowie to głupota mu rosła..
Szczerze to nigdy go nie lubilam, chociaz jako facet to calkiem przystojny, sylwetka taka jaka lubię- umięśniona, ale bez przesady. Natomiast charakter okropny, typ dyktatora, sam robi co chce a Nur wszystkiego zakazuje...To on moze stać się jeszcze gorszy?! :o Chcę juz drugi sezon w tvp 2, nie moge juz wytrzymac z ciekawości!!!
Tylko ze w tureckiej numeracji to 1 sezon trwał 18 odcinków po dwie godz każdy.tutaj w pl jeden turecki odcinek to 2,5odcinka po 40min..z czego jeszcze ucinaja sceny..
W takim razie zgadzam się z Toba, na poczatku go lubilam a potem byl juz coraz gorszy... Zatail przed ta biedna dziewczyna, ze ma zone, zmusil ja, zeby odstawiala ten caly teatrzyk i jeszcze ma ciagle do niej pretensje:( od ciazy Nur przestalam go lubic