Akcja 2 sezonu w Turcji kończy sie bardzo masakrycznie . Jesli ktos kontynuował oglądanie w języku tureckim to wie. W Polsce wyszedł dopiero 1 sezon :) Czy ktos wie czy bedą kręcone następne sezony czy juz odpuścili sobie ?
W Polsce pewnie puszcza 2 sezon po wakacjach , ale co z tego jak nie wiadomo czy wogole wyjdzie 3. Jesli wyjdzie to czy ktos wie kiedy ?
Już zmienili termin. 22 września będzie 57 odc w Turcji. Ale będą tylko 3 odc. Ba pewno puszcza u nas całość. Emisja cd w Polsce zacznie się ok połowy października jak się skończy powtórka.
Wow. A skąd nagle ta odpowiedz na mój wpis z sierpnia?. Ale miło mi ze odpowiedziałaś. Tak . Wszystko skończyło się ślubem Yiğita i Nur 6 października. Miłego dnia
Czyli w polsce nie bedzie wiecej odcinkow? Slub ygita i nur bedzie.ostatnim? Czy beda po wakacjach.nowe? :)
Ani w Polsce ani w Turcji nie będzie już nowych odcinków. Serial kończy się ślubem Yigita i Nur. nIESTETY.
A skąd takie źródła ? :)
Może jeszcze pomyślą o nakręceniu . Jeżeli jest duża oglądalność.
Zakończenie emocjonalne. Ale dalej mnie ciekawi co by było dalej :D
A wasze jakie są refleksje? :)
Nie kręcą juz zadnych sezonów. Mieli kręcić ale ograniczyli sie do trzech odcinków zeby zakonczyc serial. Uważam że zakonczenie na odpierdziel nic nie pokazali po postrzale, tylko pare miesięcy pozniej...i dzień ślubu Nur. Juz myslalam przez chwile ze to Fatih wyjdzie, a Yight nie żyje. I ta Ajtulnia zabila się a powinna gnic w więzieniu- ten glupi Yight ochronil ja nawet jak wiedzial ze zlecila zabojstwo Nur w wiezieniu- no chory i to ma byc miłość?!!