Witam, nie widziałem żadnego odcinka tego serialu ale teściowa kazała mi się dowiedzieć czy ten bogaty facet, który ciągle nosi jakieś zdjęcie w portfelu okaże się ojcem Nur, podobno główna bohaterka jest do kogoś tam podobna. byłbym wdzięczny za odpowiedź
Nie,rodzice nur zmarli.to jest jej pracodawca,później przyjaciel a na końcu mąż-psychopata..nur przypomina mu zmarła dziewczynę która zabił i uczepil się bo jest do niej bardzo podobna.
Nur i Yigit rozwiodą się :) już niedługo w polskich odcinkach, w sumie zaraz po tym jak serial wróci po wakacjach
ktoś tu pisał w innym wątku kiedyś, że gdzieś czytał, że mają wszystko już wykupione, ale co racja to racja, z naszą telewizją nic nie wiadomo
Ponoć oglądalność TVP nie pasowała tego serialu ale głupio wykupywac serial który jeszcze trwa w innym kraju...ale coś TVP myśli dupą a nie rozumem
To mnie teraz zaskoczyłaś.... przecież tak się kochają, tyle wytrzymali i się rozwiodą???
Ten serial nie raz cię jeszcze zaskoczy :) jak serial wróci do polskiej telewizji po wakacjach to rozwód będzie niedługo po wznowieniu serialu ;)
W takim razie czekam z niecierpliwością na dalszy bieg wydarzeń. A był już taki moment, że mnie nudził, a później znowu zaczęło się coś dziać :)