PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Witam, nie widziałem żadnego odcinka tego serialu ale teściowa kazała mi się dowiedzieć czy ten bogaty facet, który ciągle nosi jakieś zdjęcie w portfelu okaże się ojcem Nur, podobno główna bohaterka jest do kogoś tam podobna. byłbym wdzięczny za odpowiedź

ocenił(a) serial na 9
Monitor92

Nie,rodzice nur zmarli.to jest jej pracodawca,później przyjaciel a na końcu mąż-psychopata..nur przypomina mu zmarła dziewczynę która zabił i uczepil się bo jest do niej bardzo podobna.

ocenił(a) serial na 1
maja9128

O kurde a ten Kerem wydawał się taki porządny. będzie mężem Nur?

darjaa

Będzie, ale niezbyt długo i tylko na papierze :)

ocenił(a) serial na 1
mija_

Poważnie??? ale jakim cudem skoro Nur w świetle prawa ma już męża???

Iwa_18

Nur i Yigit rozwiodą się :) już niedługo w polskich odcinkach, w sumie zaraz po tym jak serial wróci po wakacjach

ocenił(a) serial na 1
mija_

O ile wróci , może tylko pierwsza serie kupili.

darjaa

ktoś tu pisał w innym wątku kiedyś, że gdzieś czytał, że mają wszystko już wykupione, ale co racja to racja, z naszą telewizją nic nie wiadomo

ocenił(a) serial na 9
mija_

Ponoć oglądalność TVP nie pasowała tego serialu ale głupio wykupywac serial który jeszcze trwa w innym kraju...ale coś TVP myśli dupą a nie rozumem

ocenił(a) serial na 1
mija_

To mnie teraz zaskoczyłaś.... przecież tak się kochają, tyle wytrzymali i się rozwiodą???

Iwa_18

Ten serial nie raz cię jeszcze zaskoczy :) jak serial wróci do polskiej telewizji po wakacjach to rozwód będzie niedługo po wznowieniu serialu ;)

ocenił(a) serial na 1
mija_

W takim razie czekam z niecierpliwością na dalszy bieg wydarzeń. A był już taki moment, że mnie nudził, a później znowu zaczęło się coś dziać :)

ocenił(a) serial na 8
maja9128

Serio? A tak go polubilam:(

ocenił(a) serial na 9
gattino20

Ale sądzę że pociągną dalej.głupio przerywać serial w połowie jego trwania..bez żadnego zakończenia