Ogólnie serial ,,Tylko z tobą,, jest średnio zaskakujący gdyż od razu wiadomo jak się skończy główny wątek.Co prawda jest on bardzo przyjemny ale z racji braku czasu chciałabym odpuścić sobie oglądanie jednak jest jedna rzecz która nie daje mi spokoju...Co się stanie z Cahitem i Elmas ?Widziałam jakieś kawałki ostatniego odcinka w którym Elmas wymachuje pistoletem do Nazan,po czym Cahit oddaje Elmas dziecko,bierze za rączkę jakąś dziewczynkę (?) i odchodzi.Nic jednak nie załapałam bo nie znam tureckiego.
Powie mi ktoś jak kończy się ten wątek,proszę? :)
Chodzi o to że Elmas nie strzeliła w cahita ,pistolet sam wystrzelił,a wątek skończył się tak ze cahit dowiedział się prawdy o nazan wziął z nią rozwód został samotnym ojcem nazli,oddał dziecko Elmas przepraszajac ja,a na koniec cahit chciał żeby Elmas dała mu szanse ale chyba go kopnela w d.. krótko mówiąc..i wcale jej się nie dziwię,tak samo bym zrobiła na jej miejscu..
Nazli jest adoptowana córka cahita i nazan.nazan będzie dręczyć ta dziewczynkę i całą winę zwalając na Elmas ,a cahit oczywiście uwierzy nazan..obmysla plan żeby odebrać dziecko Elmas po urodzieniu..cahit porwie to dziecko ze szpitala kiedy Elmas nie będzie w pobliżu dziecka ,a później będzie jak wcześniej opisalam
Szkoda,miałam nadzieję na szczęśliwe zakończenie dla tej dwójki :( w każdym bądź razie bardzo dziękuje :)