PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Yigit zmarł po postrzale a dwie sceny później bierze ślub. to jakaś symboliczna scena czy przeżył? niech ktoś wytłumaczy bo nie oglądałem finału w tv a w necie po polsku nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
janosik6

Zmarł. Ostatnia scena jest snutym marzeniem Nur w dniu ślubu z Fatihem. W scenie finałowej Nur ma na sobie suknię ślubną, którą mierzyła w salonie z zamiarem poślubienia Fatiha.

ocenił(a) serial na 9
Wacek_Dlugi

Nie zmarł.uratowali to.w basenie stracił po prostu przytomność.i głupot nie opowiadaj :)

ocenił(a) serial na 10
maja9128

Oczywiście, że zmarł i musisz się z tym pogodzić. Dlatego też Nur płakała do lustra przed samym ślubem.

ocenił(a) serial na 9
Wacek_Dlugi

ona po prostu przezywala to co sie stalo....:D nie umarl i tyle, a z fatihem by nie brala slubu :D bo go nie kochala

ocenił(a) serial na 10
maja9128

No i co z tego, że nie kochała. Tego szaleńca też nie kochała a się z nim pobrała. Miał flaki na wierzchu więc umarł.

ocenił(a) serial na 7
maja9128

Nie umarł, bo ksiądz mówi podczas przysięgi małżeńskiej Yigit Kozan.

ocenił(a) serial na 7
janosik6

Nie umarł https://youtu.be/T7HU0BvgDiU

ocenił(a) serial na 9
Klaudi78

wiem ze nie umarl :D..ona czesto wspominala wspolne chwile z Yigitem i pokazane to bylo jako zamglony obraz...i przed slubem przypomniala sobie ze przez ta wariatke Aytul o malo co go nie stracila...ale uratowali go i dzieki temu ona wychodzi za niego poraz drugi