pytanie może głupie... ale... który to sezon w Polsce a który w Turcji kiedy to podtruta Nur potrąciła Merta i wyprowadzają ją ze szpitala w kajdankach? pytam bo teraz nie wiem czy i w ogóle doczekamy tego odcinka w Polsce. No i najważniejsze: CO DALEJ? :)
Teraz w tv leci pierwszy sezon.kilka 2sezonu będzie leciec.od września będą kolejne odcinki drugiego sezonu.a w tureckiej tv będzie leciał 3sezon tego serialu.
Nur będzie w 56 odcinku drugiego sezonu w numeracji tureckiej. w Polsce to zobaczymy może na wiosnę
Aaaaaa. Ok. Zobaczyłem właśnie odcinek opisany jako "56 Bolum. Sezon finali" w którym to Nur potracila Merta i zastanawiałem się co dalej ale scenarzystek nie zapytam więc pozostaje czekać :)
To nawet coś takiego wymyślą??? żenada, im więcej odcinków ma serial tym coraz głupszy się robi... lepiej by zrobili jakby zakończyli w odpowiednim momencie bez zbędnej przesady to by zachowali opinię dobrego serialu. Bo z czasem taki przeciągający się serial zaczyna wiać nudą i w końcu spada jego oglądalność. A z tego co czytam to sama nie wiem czy dotrwam do końca.... :(
Dotrwacie.my oglądamy z dziewczynami z postów o spoilerach po turecku..więc 2h tureckiego serialu więcej fabuły i zero ucinania scen jak w polskich odcinkach..wiele scen wycięto..
To fakt na pewno lepiej się ogląda w oryginale bo jest ciąg bez ucinania ja np. oglądam Grzech Fatmagul po turecku tylko, że z angielskimi napisami, a to zmienia postać rzeczy bo wiem co mówią. Bez żadnego tłumaczenia nie mogłabym oglądać bo słowa są bardzo ważne, emocje i zachowania to jedna połowa, a wypowiedziana treść to druga i mamy konkretną całość.