Gdyby akcja tego serialu obejmowała rzeczywisty okres przygotowań do ucieczki, to umarłbym ze starości, jednak twórcy postanowili skrócić moje cierpienia - umierałem z nudów! Nie umiem policzyć ujęć ze słodko-pierdziutkim wyrazem twarzy Benicia, rozanieloną facjatą Patricii i powściągliwą miną Paula.
Temat nadaje się na zwykły pełnometrażowy film, a nie na rozciągnięty jak sprana gumka od majtek serial. Z tego względu pomimo dobrych chęci wszystkich uczestników serialu, doskonałej gry Benicia, Particii i Paula serial ogłaszam niewypałem.
Ale że bajkę Teletubisie oceniłeś 10/10 to czego się spodziewać. Film nie dla ciebie jesteś za młody. Skończysz 15 to może dorośniesz :)
Nie wiem, czy ci się lejce poplątały, czy spłoszyły konie, ale z pewnością trafiłeś/trafiłaś pod niewłaściwy adres. Ciekawe, gdzie wyczytałeś/wyczytałaś moją ocenę Teletubisiów, jednak mogę przypuszczać, że najpewniej w swojej sfiksowanej głowie, bo z całą pewnością nie na moim profilu. To, że piejesz z zachwytu nad "Ucieczką z Dannemory", nie daje ci prawa do lekceważenia innych. Mnie serial się nie podoba i bardzo skrótowo napisałem dlaczego tak go przyjąłem. Jeśli ty dałeś/dałaś mu 9, to spróbuj to jakoś uzasadnić, jeżeli oczywiście potrafisz.
Uwag odnośnie mojego wieku nie będę komentował, bo są prymitywne i sztampowe, a że z jakiejś nieznanej przyczyny uznałeś/uznałaś je za błyskotliwe, to cóż... każdy ma swój limit intelektualny, nie łudź się jednak, że ktokolwiek ci go będzie zazdrościć.
P.S. Jesteś dziewczynką, czy mi się tylko wydaje?
Szybka jesteś Julio usunąłaś ocenę aby inni nie widzieli że kręcą ciebie teletubisie. Teraz masz dobrze dwa miechy wakacji od gimnazjum korzystaj dziefczynko zanim wejdziesz w świat dorosłych i zrozumiesz sens filmu. Na chwilę obecną brain jeszcze nie dorósł :)